2. Elektronik Müzik Platosu (8-14 Mayıs) / Atölye Programı

Tarihler: 11 Mayıs 2004 Salı ~ 13 Mayıs 2004 Perşembe 11 Mayıs Saat 16:00, 13 Mayıs Saat 17:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi İçin: http://www.istfest.org/phonem

Adres: İnönü Cad. No:28 34387 Şişli Şişli İstanbul

Telefon: İnönü Cad. No:28 34387 Şişli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2004 ~ May 13, 2004
Phonem By Miller 2. Elektronik Müzik Platosu (8-14 Mayıs)

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Kod Müzik tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen elektronik ve modern müzik festivali olan Phonem By Miller 8-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Programda hem dans müziği tutkunlarını hem de IDM ve elektronika meraklılarını heyecanlandıracak çok sayıda müzik grubu ve değişik etkinlikler yer alıyor.
Atölye Programı:

Four Tet
11 Mayıs Salı, 16:00
Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü Akademik Kurul Salonu
Solo projesi Four Tet ile tanınan Kieran Hebden, son yıllarda "folktronica" olarak da adlandırılan türün en önemli temsilcilerinden sayılıyor. Kendine has müzik üretim teknikleri ve analog sesleri elektronik müzik içinde etkin şekilde kullanması ile tanınan Hebden, bu atöyle çalışmasında kendi "yolu" hakkında dinleyenleri bilgilendirecek.

DJ`lik Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey
Dinamo 103.8 Sunar
13 Mayıs Perşembe, 17:00
Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü A 26 numaralı derslik
Hiç DJ`lik ile ilgili bir şeyleri merak edip de DJ`e sormaya çekindiğiniz oldu mu? Pikapların ve mixer`in başında anlaşılmayan birşeyler yapan ve ters bakışları ile meraklı soruları pek de sevmediği her halinden belli olan DJ`e yanaşmak kolay olmasa gerek. Ama şimdi sıra sizde! Dinamo 103.8 DJ`lerinden Kiwi`nin her türlü sorunuzu cevaplayacağı bu atölye çalışması daha çok karşılıklı bir sohbet havasında geçecek, kurulacak DJ sistemi üzerinden DJ`liğin temel kurallarını uygulamalı olarak görebileceksiniz. Sorularınızı şimdiden hazırlayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT