23 Nisan'da çocuklara çikolata kursu Pera Palace Hotel'de

Tarihler: 23 Nisan 2012 Pazartesi ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: Pera Palace Hotel

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2012 ~ Nis 23, 2012

Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda ‘Çikolata Kursu’ için Pera Palace Hotel, Jumeirah’da

Pera Palace Hotel, Jumeirah; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların gününü renklendirecek özel bir program hazırladı. Çocuklar, Pastane Şefi Mahmut Çalışır ve Baş Aşçı Arif Kemal Doğan eşliğinde gerçekleşecek ‘Çikolata Kursu’nda çikolata yaparken, anneleri; Kubbeli Salon’da canlı piyano müziği eşliğinde çay saatine katılabilecek.

‘Pera Palace Hotel, Jumeirah; nisan ayında çocukların yüzünü güldürecek bir etkinlik hazırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 5-12 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği ‘Çikolata Kursu’, Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın deneyimli şefleri Pastane Şefi Mahmut Çalışır ve Baş Aşçı Arif Kemal Doğan’ın anlatımlarıyla çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

23 Nisan Pazartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek bir günlük kurs kapsamında, iki deneyimli şef, önce çikolatanın oluşum süreci ve çikolata yapımı üzerine bir sunum anlatacak; ardından çocuklarla birlikte çikolata yapacak. Çocuklar bu keyifli etkinlik sonunda kendi yaptıkları çikolataları ister afiyetle yiyecek, isterse sevdiklerine hediye edebilecek. Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın şefleri, kurs eğitimine ek olarak çocukların seveceği bir menü hazırlamayı da ihmal etmedi. Hamburger ve meyvesuyundan oluşan menü, küçüklerin beslenme saatinin sürprizi! Çikolata kursu ve özel menüden oluşan workshop’un fiyatı, 95 TL.

Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın; çocuklarını bekleyen anneler için de özel bir önerisi var. Otelin tarihi Kubbeli Salon’unun meşhur çay saati, canlı piyano müziği eşliğinde anneleri de bir araya getirecek. Bugüne özel olarak çay saatinin fiyatı da indirimli olarak 45 TL olacak.

Çikolata Kursu için önceden yer ayırtmak gerekiyor.
Rezervasyon ve satış tel: 0212 377 40 00

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul
Telefon: 0212 377 40 00
Web: www.perapalace.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT