9 Adım'da Pastacılık ve Ekmekçilik

Tarihler: 27 Nisan 2017 Perşembe ~ 27 Nisan 2017 Perşembe 27 Nisan 2017 12:00

Yer: Soffa Mutfak Atölyesi WOW Istanbul Hotel

Ücret: 1. Kategori - 1550.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:15-17-19 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 50 55-56-57

Web: http://www.soffamutfakatolyesi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2017 ~ Nis 27, 2017
9 aşama olarak hazırlanan "9 Adım ‘Da Temel Pastacılık Ve Ekmekçilik" programı; hamura dair mutfakta bilmeniz gerek tüm temel bilgiler ile donatılmıştır.

İleri seviye pastacılık eğitimi almak isteyen tüm amatör mutfak severler, amatörlere yönelik temel seviyedeki bu eğitim ile kendilerini adım adım profesyonelliğe hazırlayabilirler.

Program İçeriği ve Detayları:
-Eğitim haftada 2  gün olmak üzere 9 ders olarak planlanmıştır.
-Dersler her  Salı-Perşembe saat 12:00 ‘da başlayacaktır. 
-Eğitim Soffa Mutfak Atölyesinde 7 kişilik özel mutfakta verilecek olup, katılımcılar tek olarak kendi istasyonlarında çalışacaktır.
-Katılımcıları 9 ders boyunca öğrenecekleri bilgiler kitapçık olarak verilecektir.
-Katılımcılara özel Mutfak tartısı ve Soffa logolu önlük hediye edilecektir.
-Eğitimin başlangıç ve bitiş tarihleri: 27 Nisan-25 Mayıs 2017'dir. 
-Mezuniyet  25 Mayıs Perşembe  günü yapılacak olup, katılımcıları Soffa Mutfak Atölyesi Amatör PPastacılık ve Ekmekçilik –Başlangıç Seviyesi sertiifkası verilecektir.

1.Ders : Tatlı – Tuzlu Kurabiye Hamurları

27 Nisan 2017 Perşembe 12:00-16:00

Kurabiye hamurları, bağlayıcılar ve yağlar hakkında detaylı bilgilendirme, yoğurma teknikleri, pişirme yöntemleri

Temel tuzlu kurabiye hamuru
Çikolata Çip kurabiye
Linzer kurabiye.
Frambuaz dolgu yapımı

2.Ders: Muffin & Cupcake

2 Mayıs 2017 Salı, 12:00-16:00

Un ve çeşitleri hakkında detaylı bilgilendirme, muffin, cupcake hamurları ve süsleme teknikleri

Kuru domatesli keçi peynirli muffin
Kakaolu cupcake – Çilekli frosting
Limonlu cupcake -- Hindistan cevizli frosting

3.Ders: Kekler

4 Mayıs 2017 Perşembe, 12:00-16:00

Kek hamuru yapımı ve yumurta hakkında detaylı bilgilendirme, pişirme yöntemleri

Vişneli cheesecake
Brownie
Havuçlu Kek

4. Ders:Tatlı – Tuzlu Tart Hamurları

9 Mayıs  2017 Salı, 12:00-16:00

Tart hamuru yapmanın incelikleri, pişirme yöntemleri ve süsleme şekillerinin anlatılması

Çikolatalı frambuazlı tart
Ispanaklı ve tulum peynirli kiş
Limon curd pie

5.Ders: Mayalı Hamurlar

11 Mayıs 2017 Perşembe, 12:00-16:00

Ekmek hamuru yoğurma teknikleri, mayalar hakkında detaylı bilgilendirme,Maya Çeşitleri, Ekmek Yapımı, Yoğurma Teknikleri ve Pişirme Yöntemleri

Ekşi maya (Demo)
Focaccia
Tahıllı ekmek

6.Ders: Custard & Choux Hamuru Yapımı ve Pişirme Teknikler

16 Mayıs 2017 Salı, 12:00-16:00

Yumurta oranı yüksek tatlılar nasıl hazırlanmalı, nasıl pişirilmeli

Pastacı kreması
Profiterol
Krem brulee
Krem karamel

7. Ders: Pandispanya ve Pasta Yapımı ve Teknikleri

18 Mayıs 2017 Perşembe,  12:00-16:00

Pandispanya ve pasta yapımının incelikleri, sıvama pasta yapımı ve süsleme teknikleri

Pandispanya yapımı
Kara orman pastası
Muzlu rulo pasta

8.Ders: Sütlü & Şerbetli Türk Tatlıları

23 Mayıs 2017 Salı, 12:00-16:00

Haşhaşlı şekerpare
Revani
Sütlaç
Keşkül

9.Ders: Çikolata Yapımı

25 Mayıs 2017 Perşembe, 12:00-16:00

Çikolata hakkında detaylı bilgilendirme, çikolata çeşitleri ve çikolata temperleme ve süsleme teknikleri 

Çikolata temperleme
Yer fıstıklı beyaz crunch
Hindistan cevizli mulaj çikolata

**Mezuniyet kokteyli

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@soffamutfak.com adresine gönderebilirsiniz.- Eğitim haftada 2 gün olmak üzere 9 ders olarak planlanmıştır.- Dersler her Salı - Perşembe saat 12:00 ‘da başlayacaktır.- Eğitim Soffa Mutfak Atölyesinde 7 kişilik özel mutfakta verilecek olup, katılımcılar tek olarak kendi istasyonlarında çalışacaktır.- Katılımcıları 9 ders boyunca öğrenecekleri bilgiler kitapçık olarak verilecektir.- Katılımcılara özel mutfak tartısı ve Soffa logolu önlük hediye edilecektir.- Eğitimin başlangıç ve bitiş tarihleri: 27 Nisan – 25 Mayıs 2017'dir.- 1 Mayıs 2017 tatildir.- Mezuniyet 25 Mayıs perşembe günü yapılacak olup, katılımcılara "Soffa Mutfak Atölyesi Amatör Pastacılık ve Ekmekçilik Başlangıç Seviyesi" sertifikası verilecektir.

9 Adım'da Pastacılık ve Ekmekçilik

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT