Le Cordon Bleu'nun "Akdeniz Mutfağı" adlı workshop atölyesinde katılımcılar, ödüllü Fransız master şefler tarafından misafirlerine keyifle hazırlayacağı Akdeniz mutfağından reçeteler ile uluslararası mutfak tekniklerini öğrenme fırsatı bulacaklardır.
Bu atölye çalışmasında; Pesto (fesleğen) sos, rezene sosu ve yıldız anason sosu yatağında levrek ve geleneksel Fransız bademli ve fıstıklı kekin yapımı gösterilecektir.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.