Akmerkez; Camekan ve Cam Ocağı işbirliğiyle `Akmerkez İle Hep Yeşil`

Tarihler: 29 Kasım 2008 Cumartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar 29 ve 30 Kasım Saat: 12,00-18,00 arası

Yer: Akmerkez

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.akmerkez.com.tr

Adres: Akmerkez, Etiler Etiler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2008 ~ Kas 30, 2008

Çocukları cam ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan “Akmerkez ile Hep Yeşil” etkinliğinde çocuklar, profesyonel bir ekip eşliğinde hem cam soda şişelerini gönüllerince boyuyor, hem de şişelerin içine yeni yıl dileklerini atıyorlar. Boyanan ve içine dilek yerleştirilen şişeler üst üste yerleştirilerek, 2’şer metre boyunda 4 adet dev “Yeni Yıl” ağacı oluşturulacak.

22-23-24 Kasım günleri çocuklar, Akmerkez’de hem eğlenceli dakikalar geçirdiler hem de geri dönüşüm hakkında bilgi edindiler. Atık şişelerden, tepsi ve vazo gibi dekoratif ürünlere dönüştürülmesi çocukların büyük ilgisini çekti. Akmerkez için 4 adet dev yeni yıl ağacı oluşturmak üzere şişeleri boyayan minikler, tüm hünerlerini sergilediler.
“Akmerkez ile Hep Yeşil” etkinliği 29 ve 30 Kasım tarihlerinde de, saat 12.00 – 18.00 arasında devam edecek. Ayrıca, 30 Kasım Pazar günü, saat 14:00’ de Defne Akşin Akyol’un “Hep Yeşil” kitabının imza günü gerçekleştirilecek.

“Akmerkez ile Hep Yeşil” projesi kapsamında boyanan şişelerden oluşan ağaçlar ve dilekler 20 Aralık 2008 – 15 Ocak 2009 tarihleri arasında, Akmerkez alt çarşı C koridorunda sergilenecek.

Ayrıntılı bilgi için:
Akmerkez: www.akmerkez.com.tr
Cam Ocağı: www.camocagi.org
Camekan: www.camekan.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT