Aksiyonun Yeni Adı Nerf

Tarihler: 19 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2012 ~ Haz 17, 2012

Anneler, babalar! Çocuklarınız severek ve eğlenerek spor yapsın ister misiniz? Sporun en eğlenceli hali Nerf, çocuklarınızı bilgisayar ve televizyonun önünden kaldırıp açık havaya çıkarıyor! Ruhunda heyecan, aksiyon, eğlence ve takım ruhu barındıran Nerf, bir anlamda çocuklara “paintball” heyecanı yaşatıyor. Nerf, farklı modelleri ve yumuşak sünger dartlarıyla hem çok güvenli ve eğlenceli hem de stratejik taktikler gerektiren bir takım sporu!

Tüm dünyada çocukların ve hatta gençlerin yeni gözdesi olan Nerf’ün Türkiye’deki tutkunlarının sayısı da giderek artıyor! Nerf, çocukların enerjilerini dışarı atmalarına fırsat verirken aynı zamanda onları kıyasıya bir aksiyon ve macera içerisine çekerek doyasıya eğlendiriyor; bir takım olup birlikte hareket etmeyi sağlıyor, sosyalleştiriyor, onlara heyecan, zafer, sevinç ve arkadaşlık duygularını yaşatıyor! Bu arada Nerf’ün gizli tutkunları arasında babaların da olduğu gözlerden kaçmıyor!

Nerf Heyecan Fırtınası 5 Mayıs - 17 Haziran Tarihleri Arasında İzmir, İstanbul ve Ankara’da! Kapışmaya Hazır mısınız?

Türkiye’deki spor ve aksiyon seven tüm Nerf tutkunlarını 5 Mayıs- 17 Haziran tarihleri arasında çok heyecanlı bir macera bekliyor: Nerf Heyecan Fırtınası! Tüm dünyada turnuvaları ve şampiyonaları yapılan Nerf’ün İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek bu heyecan dolu etkinlikleri 8-14 yaş arasındaki erkek çocukların kaçırmaması gerek!

Alışveriş merkezlerinin açık otoparklarında 400 metrekarelik alanlarda kurulacak dev Nerf sahalarında, tüm Nerf tutkunları takımlar halinde kapışacak. 5-6 Mayıs’ta İzmir Forum Bornova’da, 12-13 Mayıs’ta Ankara CEPA’da, 19-20 Mayıs’ta İstanbul Meydan Ümraniye’de, 26-27 Mayıs’ta İstanbul Carrefour İçerenköy’de, 2-3 Haziran’da İstanbul Beylikdüzü Migros’ta, 9-10 Haziran’da Forum İstanbul’da ve 16-17 Haziran’da İstanbul ViaPort Outlet Center’da çocuklar, takımlar halinde bol bol eğlenip spor yapacak!

Nerf Heyecan Fırtınası iki etaptan oluşuyor. Önce N-Strike parkurunda alıştırma yaparak ısınan çocuklar ardından 4’er kişilik takımlar halinde Dart Tag sahasında kapışacak. Heyecan ve aksiyon dolu bu kapışmada amaç rakip takımın bayrağını kapmak!

İstanbul 19-20 Mayıs Meydan Ümraniye
İstanbul 26-27 Mayıs İçerenköy Carrefour
İstanbul 2-3 Haziran Beylikdüzü Migros
İstanbul 9-10 Haziran Forum İstanbul
İstanbul 16-17 Haziran Viaport Outlet Center

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT