Amatör Kurslar

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Yer: İstanbul Culinary Institute

Adres: Meşrutiyet Caddesi, No: 59 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Aşağıda detaylarını bulacağınız aylık programlardan ilgilendiğiniz ve kayıt yaptırmak istediğiniz programı seçtikten sonra başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir…

Daha detaylı bilgi için 0 212 251 22 14 ve 15 no’lu telefonları arayabilirsiniz.Başvurunuzda iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı öneririz, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aranır ve ödeme seçenekleri hakkında bilgilendirilirsiniz.

Günlük programlarda kullanılan tüm malzemeler, reçeteler, önlük ve bıçaklar tarafımızdan temin edilir. Çay/kahve ve kurs bitiminde bir bardak şarap ikramı ücrete dahildir.

Kışa Hazırlık: Reçeller ve Turşular – Serra Ellialtıoğlu16 Eylül 2010 Perşembe 19:00 – 22:00
Giardiniera İtalyan usulü Karışık sebze turşusu
Biber Turşusu
Limon kreması
Karışık meyve reçeli ( Ahududu, çilek, limon ve elma)
120 TL

Wüstof ile Mutfak Teknikleri – Istanbul Culinary Institute Eğitmen Şefi Fehmi Samancı17 Eylül 2010 Cuma 19:00 – 22:00 / 18 Eylül 2010 Cumartesi 11:30 – 14:30
Program, mutfak bilgisi olsun olmasın başlangıç seviyesindeki herkese kısa sürede temel mutfak teknikleri kazandırmayı ve becerileri artırmayı amaçlamaktadır.
Bıçaklar ve et kesimleri, et porsiyonlama ve kemik suyu hazırlama
Bıçaklar hakkında genel bilgi, çeşitleri, bakımı ve güvenlik
Tavuk, kuzu ve balık pişirme teknikleri ve tava sosları ile çalışmalar
220TL

Basit Ev Ekmekleri – Serra Ellialtıoğlu18 Eylül 2010 Cumartesi 11:00 – 14:00
Grissini
Dereotlu Mısır Ekmeği
Soğanlı, zeytinli, biberiyeli foccacia
Tortilla
120 TL

Arçelik ile Sağlıklı Yemekler – Istanbul Culinary Institute Mutfak Şefi Bülent Metin22 Eylül 2010 Çarşamba 19:00 – 22:00
Fırınlanmış domates çorbası
Kağıtta zeytinyağlı katlı sebzeler
Izgara levrek, kalamata zeytinli brokoli ve karnabahar püresi, salatalık spagetti ile
Çilekli lor dolaması
120 TL

Denizden Gelen Lezzetler – Istanbul Culinary Institute Eğitmen Şefi Fehmi Samancı24 Eylül 2010 Cuma 19:00 – 22:00
Çipura balığı ceviche
Fırında beurre noisette (kahverengi tereyağı) ile pişirilmiş levrek balığı
Fındık kaplı somon fileto, mantar vinaigrette sos ile
Meuniere soslu mezgit fileto
140 TL

40 Dakikada Etkileyici Menüler – Istanbul Culinary Institute Eğitmen Şefi Fehmi Samancı29 Eylül 2010 Çarşamba 19:00 – 22:00
1) Mısır ve Kırmızı biberli çeşni
Beyaz Şarap Soslu tavuk göğsü
2) Elma Sosu
Sote Ispanak
Dana Milanese
3) Şarapta Baharatlarla Haşlanmış Midyeler
Limonlu Roka Salatası
120TL

Bazıları Tatlı Sever! – Pierre Levy30 Eylül 2010 Çarşamba 19:00 – 22:00
Fırınlanmış şeftali / kayısı
Toscane (fıstıklı karamel)
Vanilyalı creme glase
Karamelize yufka ruloları
Narenciye limonatası
120 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT