Anael`den Anne ve Bebek Yogası‏

Tarihler: 20 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2011 Cumartesi

Yer: Anael

Nereden Alınır: www.anael.com.tr

Adres: Etiler Mah. İncesu Sok. Konyalı Apt.No:5/3 34337 Etiler Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 10 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2011 ~ Ağu 20, 2011

Bebeğiyle birlikte yoga yaparak rahatlamak ve yenilenmek isteyen annelere…

Bebeğiyle vakit geçirmek, stres ve gerginlikten uzaklaşmak isteyen anneler için Anael Aile Merkezi’nde kaçırılmaması gereken bir ders sunuluyor. Hem bebekler hem de anneler için birçok faydası bulunan Anne ve Bebek Yogası dersine doğumdan 6 hafta sonra anneler ve henüz aktif olarak emeklemeyen bebekler katılabiliyor.

Aileler için en güncel ve doğru bilgileri deneyimleriyle harmanlayan uzman ekibiyle hizmet veren Anael Aile Merkezi anneler ve bebekleri için çok keyifli bir ders sunuyor. Anne ve Bebek Yogası dersinde doğum sonrasında ekstra dikkat gerektiren bölgelere odaklanılıyor, ayrıca anneler bebekleriyle vakit geçirip sosyalleşme imkanı buluyorlar. Bu ders, annenin vücut farkındalığını geliştirmesine, kaslarını güçlendirmesine, dengeyi artırmaya, stres ve gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor.

Sakinleşme masajı, yoga pozları, hareketler ve esneme ile bebekler de yavaş ve güvenli bir şekilde gözlemci ya da katılımcı olarak dersin içine dahil ediliyor, böylece ders çok daha zevkli bir hale geliyor. Anne ve Bebek Yogası dersine doğumdan 6 hafta sonra anneler ve henüz aktif olarak emeklemeyen bebekler katılabiliyor.

Bu ders, emzirme döneminde oluşabilecek sırt, boyun ve bel ağrılarına karşı söz konusu bölgeleri güçlendirmeye, esneklik sağlanarak direnç artırılmasına yardımcı oluyor. Annenin forma girmesine yardımcı oluyor. Bebekleri rahatlatarak daha iyi uyumalarına, sindirim sistemlerini kuvvetlendirmeye, kolik bebekleri rahatlatmaya yardımcı oluyor. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek oluyor. Hareket ve temas, bebeğin kas ve sinir sistemini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Anael Aile Merkezi eğitmenlerinden Sibel Gözübüyük Anne ve Bebek Yogası dersi ile ilgili şu bilgileri verdi: “Anne ve Bebek Yogası, annelere samimi ve anlayışlı bir ortamda bebeklerinden ayrılmadan kendilerine vakit ayırma fırsatı yaratıyor. Anneler herhangi bir dış etki olmadan iç güdülerini dinleme ortamını bulabiliyor ve anne-bebek bağlarını daha da geliştirebiliyorlar. Nefes çalışmalarının da önemli desteği ile anneler bebekleriyle huzurlu bir ortamda vakit geçirebiliyorlar. Anneler rahatlayınca bebekler de rahatlıyor. Nefes ile zihni ve bedeni rahatlatan, doğum sonrası endişeleri yükselen annelere denge ve destek veren yoga, postpartum (doğum sonrası) depresyonuna da iyi geliyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT