Aret Vartanyan ile Şöyleşi

Tarihler: 16 Ocak 2016 Cumartesi ~ 16 Ocak 2016 Cumartesi 16 Ocak 2016 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: - Tam 55.00 TL İndirimli 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2016 ~ Oca 16, 2016

Aret Vartanyan ile Aşktan kariyere hayatta karşılaştığımız zorluklara çözümler bulmak için 16 Ocak'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde buluşuyoruz.

Yaşam amacını ’Dünyada bir tek insanı bile dışarıda bırakmadan, her bireyin kendini ve yaşam amacını sevgi üzerine kurulu bir zeminde gerçek kılmasını sağladığı bir dünyaya hizmet etmek’ olarak ifade eden Aret Vartanyan, her şeyden önce insana inanıyor.

Din,dil,ırk,ünvan,cinsiyet,zengin fakir gibi etiketlerin ötesinde insanın gerçekliğinin altını çizerken çalışmalarıyla kısa sürede yüzbinlerce insanın yaşamında farklılık yarattı.
Okurlarıyla hayata dair bir sohbet olan ’Sen ve Ben’, İstanbul ekseninde insanı,yaşamı irdeleyen ve farklılıklarla bir arada yaşamanın romanı ’Bir Nefes İstanbul’, bir bedende kaç kişi yaşadığımızı ve hayatın içindeki rollerimizi kadın ve erkek olgularıyla sorgulayan ’Bin Yüz Bir İnsan’, onbinlerce danışanı ile gerçekleştirdiği çalışmaları kendi yaklaşımları ile birleştirerek yaşamın farklı kulvarlarına ışık tutan ’Gerçekten Yaşıyor Musun?’ ve aşkı yeniden tanımlayan, bildiğiniz aşkı unutun diyen ’Çırılçıplak Aşk’ ile bir milyondan fazla okura ulaştı. 

2011-2013 yılları arasında gerçekleştirdiği ’Buyrun Paylaşalım’ ve ’Sen ve Ben’ TV programlarıyla ekranda yüzbinlerce izleyiciye ulaşarak televizyon dünyasının dikkatini çeken bir başarı elde eden Vartanyan,2014 Temmuz itibariyle ’Konuşanlar Kulübü’yle  ekranların ilk ve tek Kişisel Dönüşüm,paylaşım platformunu hayata geçirdi.

- Etkinliklere profesyonel kayıt cihazı alınmamaktadır.- İndirimli kategoriden 65 yaş üstü, öğrenci, engelli ve Bakkart (Bakırköy Kart) sahipleri faydalanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT