Arınma Çalışması

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 28 Kasım 2015 Cumartesi 28 Kasım 2015 14:00

Yer: Mandala Akademi

Ücret: 1. Kategori - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 28, 2015
"Arınma Çalışması" workshop etkinliği 28 Kasım'da Mandala Akademi'de gerçekleşecek.

"Bu Mandala artık işinize yaramayan her şeyi temizlemek ve serbest bırakmak için harikadır. Muhtemelen 'serbest bırakma' deyimini pek çok kereler duymuşsunuzdur, ancak duyguları, hisleri veya olumsuz bir düşünceyi nasıl serbest bırakacağınızı biliyor musunuz? İşte bu fiziksel ve zihinsel olarak serbest bırakmanın mükemmel bir yoludur. Temizleme Mandalaları bir virüs veya hastalık gibi vücudunuza, veya hoş olmayan düşünceler ya da algılar gibi zihninize, veya durağan ya da huzursuz enerji gibi evinize zorla girdiğini hissettiğiniz her şeyden arınmanız için kullanılabilir. Buna sizin için faydasız olan tüm diğer şeyleri de ekleyebilirsiniz… Bu her şeyi kapsayacaktır! En sonunda çizdiğiniz Mandalanızı yakarak alevin dönüştürücü etkisi ile evrende güzel bir dönüşümü ve temizliği başlatmış olacaksınız."

Bir Temizleme Mandalasının Yaratılması
"Bu çalışma öncesinde birkaç dakikalık bir nefes çalışması içimize dönebilmemizi kolaylaştıracaktır. Bildiğiniz bir nefes çalışmasını da yapabilir veya önereceğim Diyafram nefesi çalışmasını da yapabilirsiniz. Ağzımızdan alıp verdiğimiz bu nefes çalışması doldur boşalt çalışmasıdır. Evrendeki bütün güzel enerjilerle içimizi doldururken içimizde bilerek ve bilmeyerek taşıdığımız bütün negatif enerjileri ve yükleri boşalttığımızı, serbest bıraktığımızI imgeleyerek nefes alıp vereceğiz. Bunu istediğiniz kadar iyice gevşeyip, temizlemek istediğiniz duyguya, olaya veya kişiye odaklanana kadar yapabilirsiniz. Daha sonra mandalalarımızı yaratmaya başlayacağız. En sonunda alevin dönüştürücü etkisine bırakacağız. Bu bir yakma çalışmasıdır."

- Biletler kasım programı içinde belirlenecek gün ve saatte geçerlidir.- Bilet satın alanların eğitime katılmak istedikleri gün ve saati belirlemek için info@mandala.com.tr adresine e-posta atmaları veya 0532 308 25 50 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.- Her eğitim için 30 kişilik kapasite mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT