Artizan Ekmek eğitimi, Gastronometro'da gerçekleşecek.
"Ekmek deyip geçmeyin, un ve suyla yapabileceklerinizin sınırı yok. Sizi yoğururken una bulanacağınız, tüm stresinizi atacağınız el emeği göz nuru ekmeği keserken oluşacak çıtırtıyı dinlemeye davet ediyoruz. Gelin çeşit çeşit ekmekler yapalım, günün her saati cezbeden kokunun kaynağını bulalım."
* Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur. * Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz. * Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında pratik yaparsınız. * Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.
Artizan Ekmek Klasik fransız hamur yapım tekniği Mini S baget Taze baharatlı krosan baget Portakallı mini helezon Çavdarlı tahıllı sepet
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.