Aşk ve İlişkiler Semineri

Tarihler: 12 Şubat 2017 Pazar ~ 12 Şubat 2017 Pazar 12 Şubat 2017 10:00

Yer: Hilton Kozyatağı

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2017 ~ Şub 12, 2017
"Ruhsal Rehberlik ile Aşk ve İlişkilerinizi İyileştiririn," semineri 12 Şubat'ta Hilton Kozyatağı'nda!

"Herkes sevginin en güzelini ve gerçeğini hakeder. Ancak geçmişte ikili ilişkilerinizde yaşadığınız problemler duygularınıza gölge düşürebilir.

Aşkla aranızda duran ise kendi gölgenizden başka bir şey değildir.
Hayatınızın aşkını bulmak sizin için ne anlama geliyor?
Diğer yarınızı ve ve sizi ve hayattaki eksikliklerinizi tamamlayacak,hayallerinizi gerçekleştirecek birini bulmak mı?

Evrenin kuralları böyle işlemiyor. Hayat kocaman bir ayna ve bizlere ancak bizde olan özellikleri ve güzellikleri yansıtıyor. Çekim yasası gereği kendimizle ve ilişkilerle ilgili neye inanıyorsak hayatımıza onu çekiyoruz.

Görünmeyen dostlarımız Işık varlıklar,melekler,yüksek benliğimiz,ilahi rehberlerimiz yaşam yolculuğumuzda bizim derslerimizi elimizden almazlar, alamazlar.Yaradan’ın mesaj verenleri,biz onlardan yardım istediğimizde bizim gerçek sevgiye giden yolda ihtiyacımız olan farkındalığımız üzerinde daha yüksek bir bakış açısına sahip olmamızı sağlarken o şahane ve güçlü enerjileri ile bizleri desteklerler. Her zaman bizimle elele çalışırlar.


Bu seminerde hayatınızdaki ilişkilerin size verdiği mesajları fark edecek, içsel arınmanızı yaparak daha güzel ilişkilere doğru büyük bir adım atacaksınız. Aşka ve onu hayatınızda isteme nedenlerinize biraz daha derinden bakacak ve gerçek aşka ve doyumlu ilişkilere muhteşem ışık varlıklarla ile duygusal yaralarınızı iyileştirerek ve inanç kalıplarınızı  hazırlanmanızda size yardımcı olacaktır.

Gelin, sevgiye doğru kanat açalım."

Seminer Eğitmeni
Handan Cengiz Abd de Uluslarası İş üzerine Yüksek lisans yapmış İtü Mezunu bir mühendistir. 15 yıl önce insanı ve yaşamı anlamak üzere çıktığı yolculukta pek çok inziva ve seminerlerlere katılmış, dünyaca tanınan saygın öğretmenler ile tanışmış ve eğitimlerine katılmıştır. Handan Charles Virtue den ACP VE AACP( Melek Çalışmaları Uygulayıcı ve İleri derecede Melek Çalışmaları uygulayıcısı ) sertifikalarını ve Doreen Virtue den (ATP) Melek Terapileri Uygulayıcısı sertifikalarını almıştır. Kendisi aynı zamanda Louise Hay öğretisi(Heal Your Life®)nin yetkili seminer lideri ve yetkili yaşam koçudur.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT