Aslıhan Soyuer ile Pin Kodu Analizi

Tarihler: 09 Haziran 2016 Perşembe ~ 09 Haziran 2016 Perşembe 09 Haziran 2016 15:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 450.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2016 ~ Haz 9, 2016
Aslıhan Soyuer ile Pin Kodu Analizi, 9 Haziran'da Merakettiklerin atölyesinde başlıyor.

Güney Afrikalı Douglas Forbes tarafından uzun yıllar süren araştırmaları sonucu, geliştirilen bir formüle dayanarak hesaplanan insanın pin kodu yirmi yılı aşkın bir süredir başarıyla kullanılmaktadır. Asıl amacı, kişinin doğduğu günün enerjisini değerlendirmek, ölçmek olan bu sistemle bireyin kendini algılaması, kişilik özellikleri, yetenekleri, güçlü ve güçlü olmayan yönleri, mesleki uygunlukları gibi konular değerlendirilir. Bunların yanısıra, aile, iş, arkadaşlık veya özel ilişkileri, karşısındaki kişiyle yaptığı ortak etkileşime bakarak incelenebilir. Böylece her tür ilişkinin nasıl daha rahat işletilebileceği konularında da yol göstermeye çalışır. Ayrıca hem bireysel hem de ilişkilerimiz anlamında ilerleyen dönemlerde ne gibi olasılıklarla karşılaşılabileceğine dair fikir vermeye çalışır. Bireysel potansiyeller hakkında oldukça etkin sonuçlar vermesi nedeniyle, işe alımlar, çocuk ve gençlerin yeteneklerini değerlendirmek gibi alanlarda da kullanılabilir.

Danışman: Aslıhan Soyuer
Bir yaz çocuğu olarak gözlerini dünyaya İstanbul’da açan Aslıhan Soyuer, Marmara Üniversitesi Su Ürünleri bölümünü bitirdikten sonra, aile şirketlerinde ve çeşitli işlerde orta düzey yönetici olarak görev yaptı. 2006 yılında bir tesadüf sonucu yolu Douglas Forbes’un verdiği İnsanın Pin Kodu Sistemi eğitimleriyle keşisti. 2009 yılı sonuna kadar süren eğitim ve sınav süreçlerinden sonra, Douglas Forbes’tan aldığı sertifika ile o günden beri insanın Pin Kodu Sistemi danışmanlığı yaparak, yolculuğuna devam etmektedir.

Her perşembe, cuma, cumartesi / 15:00 / 17:00

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 09.06.2016 tarihinde başlayıp her Perşembe,Cuma,Cumartesi 15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Etkinlik Başlangıç: 15:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT