Astroloji ve İlişkiler

Tarihler: 26 Mart 2016 Cumartesi ~ 26 Mart 2016 Cumartesi 26 Mart 2016 16:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 115.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2016 ~ Mar 26, 2016
Biz Aşık Olur muyuz? Sevdiğiniz veya beğendiğiniz kişiyle aranızda aşk ne düzeyde, ne biçimde olabilir; bu konuda haritalarınız neler söylüyor.

Astroloji ve ilişkiler
Astrolojiyi merak eden ama tekniğinin içinde çok fazla kaybolmadan temel düzeyde anlamak isteyenler için hepsi tek oturumluk 9 programımız var bu yıl. Dilerseniz hepsine, dilerseniz yalnızca seçtiklerinize katılabilir ve hayatla ilgili sorularınızın cevaplarını bizimle beraber astrolojide arayabilirsiniz. Tamamı uygulamalı olan bu atölyelerde sizin ve sevdiklerinizin astrolojik haritalarınız üzerinde basit çalışmalar yapmak, kendinizi, çevrenizdekileri ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi daha iyi anlamak var. Ayrıca her atölyenin sonunda, sizin haritanızın o gün öğrenilen konuda yorumlanmasını içeren kısa bir yazılı rapor almak var.

1: Astrolojiye Göre İlişkiler ve Ben 
Aşk hayatınızda neler bekliyor, nelere ihtiyaç duyuyor ve nasıl aşık oluyorsunuz?

2: Astrolojiye Göre Tarzım ve İmajım
Diğer insanlar sizi nasıl algılıyor, nasıl görüyorlar. İzleniminiz nasıl?

3: Astrolojiye Göre Zihinsel Kimliğim 
Kafanız nasıl çalışıyor, zihinsel yetenekleriniz neler, iletişim tarzınız nasıl?

4: Astrolojiye Göre Şansım Nerede, Zorluklarım Nerede?
Hayatın hangi alanlarında ve konularında daha şanslısınız, hangi konularda engelleri aşmanız gerekiyor

Eğitmen: Yaprak Eldem
Yaprak Eldem uzun yıllardır çok uluslu şirketlere yeniden yapılanma, değişim ve satış geliştirme alanlarında hizmet veren bir yönetim danışmanı. Eldem’in ilk gençlik yıllarında dans eğitmeni olarak başladığı eğitmenlik serüveni Akademi İstanbul’da eğitmen ve bölüm başkanı olarak sürdükten sonra, 2000’li yıllar boyunca yönetim geliştirme başlıklarında verdiği kurumsal gelişim programlarıyla devam etmiş ve kurumsal akademilerin kurulması ve geliştirilmesi alanında bir çok çalışmaya imza atmış.

Yaprak Eldem’in, aralarında iş ve özel yaşamda kadın erkek iletişim kodlarını anlattığı "Anla Artık Anla Beni" ve Bulgarca'ya da çevrilen "Ben Öyle Sandım" adlı romanının da olduğu kitapları bulunmakta. 2005 yılında hayatına giren astrolojiyi hayatındaki en önemli araç olarak gören Eldem, bu alanda da yazıyor ve 2011 yılından beri astroloji eğitimleri ve atölyeler düzenleyip bu konuda araştırmalar yapıyor.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.16:00 - 19:00 Saatleri arasında gerçekleşecektir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT