Ataköy Eğitim Merkezi Boogie Woogie partileri ile şenleniyor…

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Yer: Ataköy Eğitim Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
Ataköy Eğitim Merkezi “Boogie Woogie “ partileri ile şenleniyor…
Aylin Kotil’in sahibi olduğu Ataköy Eğitim Merkezi, çocuklara yönelik doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor.. Boogie Woogie partilerinde hem çocuklar hem de aileleri eğlenecek…

Aylin Kotil’in sahibi olduğu Ataköy Eğitim Merkezi, çocuklar için Boogie Woogie doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor. Partilerde çocuklar hem eğlenirken, hem de fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişmelerine yardımcı olunabiliniyor.

Doğum günü partilerinin en önemli özelliği çocukların hareket kabiliyeti, yaratıcılık ve kendini ifade etme alanlarında gelişim göstermelerini sağlaması. Boogie Woogie doğum günü partileri bir drama - spor dersi gibi düzenlenmekte. Her çocuğa parti boyunca birer rol verilerek, partinin çok daha anlamlı ve eğlenceli geçilmesi sağlanıyor. Özel olarak tasarlanmış eğitici oyun programı, çocukların hareket kabiliyetleri ile motor becerilerini geliştirmesini ve kendini ifade etme özgürlüğünün tadına varmasını da sağlanıyor.

Dört katlı Ataköy Eğitim Merkezi’nin özel ekipmanlarla dizayn edilen spor salonu ve aktivite alanı, minik misafirler Boogie Woogie doğum günü partilerinin tadını rahatça çıkarken, ebeveynler kendilerine özel olarak hazırlanmış bölümde kahvelerini yudumlayarak günün tadını çıkartıyorlar. Ayrıca; diğer ebeveynlerle hem sohbet edebilmenin yanı sıra çocuklarının keyfine ortak olabiliyorlar.

Boogie Woogie doğum günü aktivitesi sırasında çocuklarınıza katılabilir, sizler de onlar gibi eğlencenin doruklarına ulaşıp, birlikte mükemmel zaman geçirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT