Bahçelievler Belediye Tiyatrosu Tiyatro Eğitim Çalışmalarına Başlıyor

Tarihler: 25 Ağustos 2009 Salı ~ 25 Eylül 2009 Cuma

Yer: Bahçelievler Belediye Tiyatrosu

Nereden Alınır: www.oyuncutayfasi.com.tr

Telefon: 0212 441 98 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2009 ~ Eyl 25, 2009
Bahçelievler Belediye Tiyatrosu tiyatro eğitim çalışmalarına başlıyor. Bu yıl 5. Sezonuna girecek olan tiyatro kursları Çocuklar (9-14 yaş), Gençler (14-18 Yaş) ve Yetişkinler (18 Yaş ve üstü) olmak üzere 3 farklı kurda gerçekleşecek.

Her yıl Eylül Ayında başlayan tiyatro kurslarımız 2005 yılından bu yana yüzlerce mezun verdi. Eğitim – Öğretim sezonu boyunca devam eden tiyatro kurslarımız Milli Eğitim Bakanlığı denetiminde gerçekleşmekte ve 9 ay sonunda başarılı olan öğrencilere oyunculuk sertifikası verilmektedir.

Eğitim müfredatımız temel tiyatro bilgisinin kazandırılmasına yönelik olarak, sahne bilgisi, rol ve mimik, beden dili, tiyatro tarihi, şiir okuma, diksiyon, dans, müzik ve orta oyunu alanlarında hazırlanan dolgun bir içerikten oluşmaktadır. Ayrıca tiyatronun temel niteliklerinden olan sahne ahlakı ve disiplini de kursiyerlerimizin edindikleri temel kazanımlardandır.

Kursiyerlerin sosyal yaşantılarında ve eğitim - iş kariyerlerinde de olumlu açılımlar sağlayan tiyatro kursumuz, büyük beğeni ile takip edilmekte ve mezun olan oyuncu adayı katılımcılar kurslara her yıl yeniden katılım sağlayarak oyunculuk için sahneye bir adım daha yaklaşmaktadırlar.

Eğitim programımız her yıl bir önceki yıldan farklılaşmakta ve her yıl eğitmenlerimize yenileri eklenmektedir. Bu yıl yine 3 farklı kurda eğitim uygulanacak olup; Yetişkinlere yönelik tiyatro kursları Çarşamba günleri 16:00 – 21:30, Perşembe günleri 17:30 – 21:30, Gençlere Yönelik Tiyatro Kursları Pazartesi günleri 17:30 – 21:30, Cumartesi günleri 09:00 – 15:00, Çocuklara yönelik tiyatro kursları ise Pazar günleri 09:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca Müzik Dersi; Salı günleri 18:00 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecek. Bu yıl ilk kez Ocak ayından itibaren yetişkin ve genç tiyatro gruplarında Modül Ders uygulaması ile kursiyerler tiyatronun her alanında uzman kişilerden bilgi alabilecekler.

Eğitim Kadromuz; Deniz Karaoğlu, Arif Kuru, K.Burak Salimoğlu, Beyza Birgen, Ufuk Tuncer, Y.Ferhat Kanat, Elif Kasapçopur, Alp Köksal ve Kerem Yılmaz gibi alanında uzman ve tecrübeli tiyatroculardan oluşmaktadır.

Tiyatro Kursları tamamen ücretsiz olmaklar beraber genel kayıtların sonrası oyuncu adaylarına yetenek sınavı yapılmaktadır.

Kurs başvuruları 24 Ağustos – 25 Eylül arasında olup, başvuruların kabulü yetenek sınavları sonucunda belirlenecek. Oyuncu adayı seçmeleri 26 - 30 Eylül tarihleri arasında; Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT