Balık Pişirme Teknikleri

Tarihler: 20 Kasım 2015 Cuma ~ 20 Kasım 2015 Cuma 20 Kasım 2015 08:30

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış : 90.00 TLFiba Grup : 80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2015 ~ Kas 20, 2015
"Balık Pişirme Teknikleri" workshop etkinliği, 20 Kasım'da Le Cordon Bleu İstanbul'da gerçekleşecek.

Fransız mutfağından benzersiz dil balığı tarifleri ile konuklarınızı şaşırtmaya ne dersiniz? Gösterim dersinde Le Cordon Bleu'nün uzman şeflerinden az bilinen ançuvezli tartar soslu ızgara dil balığı ile Dugléré usulü dil balığı reçeteleri beraberinde yassı balık temizleme incelikleri, fileto kesim, balık suyu hazırlığı, braiser (kendi suyunda fırında pişirmek) gibi teknikler tanıtılacaktır.

Teori ders süresi 3 saattir.

- Gösterim dersleri Le Cordon Bleu –İstanbul, Gastroditorium’da yapılacaktır. - Gösterim dersleri İngilizce'dir. Tercüman vasıtası ile Türkçe'ye çevrilir.- Ders başlamadan 15 dakika önce gelinmesi zorunludur. Ders başladıktan sonra derse öğrenci kabul edilemeyecektir.- Derslerde video kayıta izin verilmez.

Balık Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT