Fransız mutfağından benzersiz dil balığı tarifleri ile konuklarınızı şaşırtmaya ne dersiniz? Gösterim dersinde Le Cordon Bleu’nün uzman şeflerinden az bilinen ançuvezli tartar soslu ızgara dil balığı ile Dugléré usulü dil balığı reçeteleri beraberinde yassı balık temizleme incelikleri, fileto kesim, balık suyu hazırlığı, braiser (kendi suyunda fırında pişirmek) gibi teknikler tanıtılacaktır.
30 Mart Çarşamba 12:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.