Balık Pişirme Teknikleri

Tarihler: 30 Mart 2016 Çarşamba ~ 30 Mart 2016 Çarşamba 30 Mart 2016 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2016 ~ Mar 30, 2016
Fransız mutfağından benzersiz dil balığı tarifleri ile konuklarınızı şaşırtmaya ne dersiniz? Gösterim  dersinde Le Cordon Bleu’nün uzman şeflerinden az bilinen ançuvezli tartar soslu ızgara dil balığı ile Dugléré usulü dil balığı reçeteleri beraberinde yassı balık temizleme incelikleri, fileto kesim, balık suyu hazırlığı, braiser (kendi suyunda fırında pişirmek) gibi teknikler tanıtılacaktır.

30 Mart Çarşamba
12:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT