Başarının Sırrı Nedir?

Tarihler: 30 Eylül 2009 Çarşamba ~ 20 Ekim 2009 Salı

Yer: Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Levent Şubesi

Adres: Nisbetiye Cad. Kerem Apt. No: 32/11 Kat:4, Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 268 04 08 / 0506 830 23 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2009 ~ Eki 20, 2009
BAŞARININ SIRRI NEDİR?
“Anahtar insanın kendisindedir.” H.P.Blavatski

Japonca’da “gelişim” anlamına gelen Kaizen Metodu, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Levent Şubesi’nin başarıya giden yolu bulmanıza yardımcı olacak seminerlerinden ilkinin konusu. Günlük hayatta kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu metod, Toyota’nın başarısının ardındaki sır. Ardından işlenecek seminerlerle Zihin Yönetimi, Stres Yönetimi ve Zaman Yönetimi konularında bilgi edinebilir, kendinizi daha iyi tanıma ve bunu başarıya çevirme fırsatını yakalayabiliriz. Herkese açık ve ücretsiz olan bu seminerlere katılım sınırlı olduğundan, 0212 268 04 08 telefon numarasından rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Levent Şubesi, başarının sırrını insanın kendisinde araması gerektiğinden hareketle, bir dizi kişisel gelişim semineri düzenliyor.
30 Eylül’de başlayacak seminerlerin ilkinde, esas olarak bir “Sürekli Gelişim Modeli” olan Japon Kaizen Metodu anlatılacak. Günlük hayatta kolaylıkla uygulayabileceğiniz pratik bir yöntem olan Kaizen Metodu, hem bireysel gelişim için, hem de şirketler için kullanılabilir ve hatta Toyota’nın başarısının ardında yatan sırdır.

Ekim ayında verilecek diğer seminerlerde, Zihin Yönetimi, Stres Yönetimi ve Zaman Yönetimi konularında tarihten günümüze kadar örneklerle zenginleştirilmiş teorik ve pratik tavsiyeler verilecektir.
Yoğun geçen iş ve sosyal yaşamımızda başarılı olmanın sırrı; önemli ölçüde zihnimizi kontrol edip doğru yere yönlendirebilme, günümüzde gitgide artan strese karşı bir “kalkan” oluşturabilme, zamanı planlama ve tüm bunları metodlu bir şekilde uygulayabilmekte yatıyor.

Platon’un da dediği gibi, “Kendini kontrol edebilen, dünyayı kontrol eder.” Yeni Yüksektepe Derneği Levent Şubesi, herkesi ücretsiz başarı seminerleriyle kendini kontrol etmek için adım atmaya davet ediyor.

BAŞARI ATÖLYESİ PROGRAMI
1.Seminer: BAŞARININ YOLU – KAIZEN METODU
Zaman: 30 Eylül Çarşamba, Saat: 20.00
2.Seminer: ZİHİN YÖNETİMİ
Zaman: 5 Ekim Pazartesi, Saat: 20.00
3.Seminer: STRES YÖNETİMİ
Zaman: 12 Ekim Pazartesi, Saat: 20.00
4. Seminer: ZAMAN YÖNETİMİ
Zaman: 20 Ekim Salı, Saat: 20.00
Yeni Yüksektepe Derneği hakkında daha fazla bilgi için: http://levent.yeniyuksektepe.org.tr
www.yeniyuksektepe.org.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT