Basit Fransız Tatlıları ve Çeşitlendirilmesi – Konuk Şef Ekin Doğrusöz

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mart 2012 Salı Salı 19.00-22.00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 130,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ Mar 27, 2012

• Çikolatalı sufle
• Böğürtlenli sufle
• Frambuazlı ekler
• Kahveli ekler
• Vanilyalı ekler
• Île flottante (Creme anglaise üzerinde mereng, karamela sos ve karamelize fındık ile)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT