EKS Mutfak Akademisi, 16 Aralık'ta et pişirmede uzmanlaşmak isteyenleri "Etler ve Pişirme Teknikleri" workshop'una davet ediyor.
"Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor.
Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop, 16 Aralık Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak."
Roast beef (chef demo) Taze baharatlı ızgara antrikot Dana lokum Fesleğenli ızgara sebze Salad bıstecca Orman meyveli panna cotta (İkram)
*Program 16 Aralık 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.