BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 13 Ocak 2017 Cuma ~ 13 Ocak 2017 Cuma 13 Ocak 2017 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2017 ~ Oca 13, 2017
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenleri EKS Mutfak Akademi'sine bekliyoruz.

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 13 Ocak Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!

Roast beef (Chef demo)
Taze baharatlı ızgara antrikot
Dana lokum
Fesleğenli ızgara sebze
Salad bistecca
Orman meyveli panna cotta (İkram)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

Program 13 Ocak 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT