Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenleri EKS Mutfak Akademi'sine bekliyoruz.
Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 13 Ocak Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!
Roast beef (Chef demo) Taze baharatlı ızgara antrikot Dana lokum Fesleğenli ızgara sebze Salad bistecca Orman meyveli panna cotta (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir. Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Program 13 Ocak 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.