Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenler EKS Mutfak Akademisi'nde buluşuyor.
Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor.
Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 28 Nisan tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!
Roast Beef (Chef Demo) Taze Baharatlı Izagara Antrikot Fesleğenli Izgara Sebze Salad Bistecca Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir. Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır. Atölyemiz min.10 kişi, max. 20 kişiliktir.
Program 28 Nisan 2017 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.