Beck’s ile Dünya Mutfakları Workshop’u Kasım’da Fransız Mutfağı ile Devam Ediyor!

Tarihler: 20 Kasım 2008 Perşembe ~ 20 Kasım 2008 Perşembe

Yer: Beck’s

Nereden Alınır: Detaylı bilgi için: www.msa.tc

Adres: Tepecik yolu, Alkent Alışveriş Merkezi F4 Blok No:13/1 Etiler Etiler İstanbul

Telefon: 0212 352 2002

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2008 ~ Kas 20, 2008
Beck’s ile Dünya Mutfakları Workshop’u Kasım’da Fransız Mutfağı ile Devam Ediyor!
, Fransız Mutfağı Workshop’una 8 Kasım’a kadar kayıt yaptıracak ilk 6 talihli Beck’s in misafiri olacak!

Şehir hayatının vazgeçilmez tercihi Beck’s, mutfak düşkünlerinin hayatını da renklendirmeye devam ediyor. Anadolu Efes’in lisanslı ürünlerinden Beck`s in sponsorluğunda, Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) tarafından düzenlenen “Beck’s ile Dünya Mutfakları” workshop’ları Kasım ayında Fransız Mutfağı ile devam ediyor.

20 Kasım’da Beck’s ile Fransız Mutfağı…
Beck’s in sponsorluğunda 2 yıldır gerçekleştirilen “Beck`s ile Dünya Mutfakları” workshop`ları, 20 Kasım’da dünya yemek kültüründe ayrı bir yeri olan Fransız mutfağıyla devam ediyor...
Fransızların ünlü soğan çorbası, dana eskalop ‘cordon bleu’, fırında savoyarde patates, tarte au citron yapımını, MSA’nın ünlü şefleri ile birlikte öğrenmeye var mısınız?
Ayrıca bu bu doyumsuz lezzetlere Beck’s eşlik edecek…8 Kasım’a kadar kayıt yaptıran ilk 6 Beck’s talihlisi Kasım ayı workshop’unda Beck’s in misafiri olacak!
Beck’s, Dünya Mutfakları workshop’una başvuran ilk 6 kişiyi davetlisi olarak ağırlayacak. Beck’s in davetlisi olmak için 8 Kasım’a kadar MSA’nın 0212 352 2002 no’lu telefonunu arayarak kaydınızı yaptırmanız yeterli. Başvuran ilk 6 Beck’s sever, Fransız mutfağının lezzetlerini dostlarla birlikte tadacak.
Beck’s in sponsorluğunda 2 yıldır gerçekleştirilen ve farklı kültürlerin mutfaklarının öğretildiği “Beck’s ile Dünya Mutfakları” workshop’ları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Önceki dönemlerde gerçekleştirilen; Sushi, Meksika, İspanyol ve Alman Mutfağı workshop’ları katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeniyle karşılanmıştı. Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi’nin profesyonel eğitim kadrosu tarafından verilen derslerde katılımcılar, hem dünya mutfaklarının birbirinden ilginç ve lezzetli yemeklerini öğreniyor, hem de dostlarıyla birlikte eğlenceli saatler geçiriyorlar. Yaklaşık 3 saat süren kurs boyunca yapılan yemeklere, buz gibi Beck’s eşlik ediyor.

Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi
Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi; hızla kabuk değiştiren ülkemizde, gittikçe kozmopolitleşen sosyal yaşamın farklı renk ve kültürleriyle tanışmak ve belli başlı yabancı mutfakların ve kültürlerinin uygulamalı eğitimlerini almak isteyenlere hizmet ediyor. Profesyonel Aşçılık, Profesyonel Pasta-Ekmekçilik ve Profesyonel Yiyecek İçecek işletmeciliği eğitimleri de veren Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi, Türkiye’de, dünyanın en önemli uluslararası geçerlilikte mesleki yeterlilik belgesi veren kuruluşu City&Guilds’e akredite olan tek okuldur.
Sizi, Beck`s ile Dünya Mutfakları Workshop’una Beck`sliyoruz!
Eğer siz de Beck’s’in davetlisi olarak; Fransız mutfağının lezzetleriyle tanışmak, yemek yapma becerilerinizi geliştirmek, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek istiyorsanız 8 Kasım’a kadar kaydınızı yaptırın. Bu eğlenceyi kaçırmayın!
Detaylı bilgi için: Mutfak Sanatları Akademisi
www.msa.tc
Tel: 0212 352 2002 / fax:0212 352 2009


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT