Beden Zihin Ruh Akordu

Tarihler: 23 Aralık 2015 Çarşamba ~ 23 Aralık 2015 Çarşamba 23 Aralık 2015 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2015 ~ Ara 23, 2015
Yaşam Atölyesi Etkinlikleri Kişisel Dönüşüm Danışmanlık Programı mezunlarından Sırma Belin ile "Beden Zihin Ruh Akordu", 23 Aralık akşamı Yaşam Atölyesi’nde gerçekleşecek.

"5000 yıldır var olan ve kadim bir yöntem olan sesle iyileşme, bedenimizde zihnimizde ve ruhumuzda olağanüstü olumlu etkiler yaratır. Maruz kaldığımız ses ve frekanslar beyin dalgalarımızı değiştirir, kendimizi iyi veya kötü hissettirebilir.

Büyük şehir insanının kaçınılmaz kaderi olan stresi  yenmek, odaklanmayı arttırmak, öğrenme yeteneğimizi en üst düzeye çıkarmak, korkularımızı yenmek, duygusal ve fiziksel blokajların çözülmesi, uyku sorunları, endişe, hiperaktiviteyi gidermek, enerji dolmak, beyin dalgalarımızı değiştirmek sesle mümkün!  

Sesi, ses terapi çanaklarını, onlarla yapılan uygulamaları yakından tanıyıp, deneyimleyip sesin içinde kaybolacağız, sesin kendisi olacağız!"

Yaşam Atölyesi, günlük yaşamın sorunlarına çözüm arıyor ve hayallerinize giden yolculukta yeni pencereler açıyor.

2008 yılında Türkiye’yi Kişisel Dönüşüm olgusuyla tanıştıran Yaşam Atölyesi, 257 bin katılımcısı ve 1,4 milyon üyesiyle Türkiye’nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi. 

Kadir Has Üniversitesi ve Global işbirlikleriyle farklı eğitim modülleri sunan, Türkiye’nin en kapsamlı Danışman Yetiştirme Programı’nı sunan Yaşam Atölyesi, Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına açılımını sürdürüyor. ‘Yaşam, yaşayarak öğrenilir’, ‘Sen değişmeden hiçbir şey değişmez. Yarın değil, şimdi’ mottolarıyla önceliğin insanın kendisini tanıması, kendisiyle barışması, kendine uygun yaşamı dizayn etmesi olarak kabul eden Yaşam Atölyesi, temel eğitim programlarının yanı sıra workshop çalışmalarını da sürdürüyor. 

Kurucuları Aret Vartanyan ve Zuhal Gürçimen’in özel dizayn edilmiş çalışmalarının yanı sıra kültür-sanat ve yaşamı zenginleştiren tüm kulvarlardaki worksop çalışmalarını bu sayfalardan takip edebilirsiniz. Günlük yaşamın sorunlarına çözüm bulmak ve hayallerimize giden yolculuğa yeni pencereler açmak için buluşuyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT