Beylikdüzü Migros AVM Çocuk Kültür Sanat Festivali: Thema Anadolica!

Tarihler: 23 Ocak 2012 Pazartesi ~ 18 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi

Adres: E - 5 Karayolu Üzeri 34520 Beylikdüzü / İstanbul Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0212 852 00 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2012 ~ Şub 18, 2012

Ece Türkiye - Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde Unutulmaz Bir Kültür-Sanat Serüveni…

“Thema Anadolica” yarıyıl tatilinde ve ilerleyen günlerde tüm çocuklara “İyi ki buradayız” dedirtecek!

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, çocuklara yönelik etkinliklerine büyük bir hızla devam ediyor. Alışveriş Merkezi, 2011-2012 birinci okul dönemini bitirmeye hazırlanan çocuklara inanılmaz bir kültür-sanat serüveni hazırladı. Ocak 2012 günü başlayacak olan bu büyük serüven, 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlamalarına dek sürecek.

Tarih boyunca pek çok önemli uygarlığı barındıran Anadolu’nun zengin değerlerine bu kez çocuklar şahitlik ediyor. Kültürel tarihi sanat atölyeleriyle buluşturan birbirinden ilginç aktivitelerle “Thema Anadolica” yılın en özel, en eğitici, en eğlenceli çocuk projesi olmaya aday! “Thema Anadolica” serüvenine katılım, bütünüyle ücretsiz…

23 Ocak 2012’de bereketli Hitit dünyasıyla tanışacak olan çocuklar, 24 günlük süreç boyunca Frig, Lidya, İyon, Urartu, Sümer, Akad, Babil, Asur, Fenike, Minos ve Miken topraklarına girerek hala gizemini koruyan kadim bir tarihi soluyacaklar. Söz konusu uygarlıklara ait gündelik yaşam, mimari gelişimler, sanatsal ögeler, kültürel değerler, mitos ve hikayeler birer saatlik atölyelerle uygulamalı olarak çocuklara aktarılacak. Yazılı ve sözlü, kayıtlı ve kayıtsız geleneğin söz konusu uygarlıklara özgü spesifik bilgisi Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi aktivite alanında bugünün çocuklarına ulaşacak. Çocuklar, uzman eğitmenlerin yönderliğinde Yaratıcı Drama, Heykel, Resim, Tasarım, Mozaik, Dans, Tiyatro, Yazı, Desen, Takı, Mutfak, Keşif, Rölyef atölyelerine katılarak Midas Anıtı’ndan Gordion Kalesi’ne, Asur Ticaret Kolonilerinden Sayda Şanş Bebeklerine, Friz Süslemelerden

Hiyeroglife, Babil’in Asma Bahçeleri’nden Camın ve Mor Rengin Keşfine, Miken ve Tirins Şatolarından Truva Atı’na kadar pek çok eseri, keşfi ve değeri sınırsız yaratma kapasiteleri eşliğinde tanıyacaklar. Bu büyük serüven, 18 Mart 2012’de Türk kimliğiyle son bulacak. Görkemli Çanakkale Destanı aktivite alanında yeniden canlandırılarak Çanakkale Zaferi Kutlamaları ile unutulmayacak bir “Kahramanlık Günü” yaşanacak.

GA Çocuk-Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi ortak projesi olan “Thema Anadolica” aktiviteleri, çocukların yaş ve gelişim evreleri dikkate alınarak motor-mental ve fiziksel gelişimlerine destek olmak üzere, “3C+ Program” (Creative-Crazy- Comprehension/Genious) ile hazırlandı. Aktiviteler, beyinle bedensel gelişimi paralel devam ettirebilmek, takım halinde çalışabilme yeteneği kazandırmak, farklı ortamlara uyumu kolaylaştırmak, özgüven ve ifade yeteneğini artırmak amaçlarıyla hazırlandı ve temel olarak gözlem, araştırma, algılama, yaratıcılık, farkındalık, adaptasyon gibi mental ve motor becerileri geliştirmeye yönelik tasarlandı.

ECE Türkiye-Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi Çocuk Kültür Sanat Festivali “Thema Anadolica” aktivitelerine tüm çocuklar ve aileler davetlidir. Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, çocuk etkinlikleri yıl boyunca farklı konseptlerle devam edecek.

Program için www.beylikduzumigrosavm.com adresinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT