"Bir Kültürü Paylaşmak: Akdeniz" workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
"Tadıyla, kokusuyla sağlığa davet eden Akdeniz mutfağının mihenk taşları; zeytinyağı otlar ve balık... Bereketli topraklardan gelen zeytinyağının kullanımını ve balıkların otlarla uyumlu bir şekilde en iyi nasıl pişirileceğini Akdeniz mutfağının içinde öğreneceğiz."
- Taze Kekikli Keçi Peyniri, İncir ve Cevizli Bruschetta - Zeytinyağı, Sarımsak ve Kuru Arnavut Biberli Spaghetti - Akdeniz Baharatlarıyla Marine Edilmiş Levrek Izgara, Zeytinyağı-Portakal Sos ile
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.