Boncuk Yapımını Ustalardan Öğrenin

Tarihler: 14 Ağustos 2005 Pazar ~ 14 Ağustos 2005 Pazar 3-16 Temmuz, 24 Temmuz-6 Ağustos, 14-27 Ağustos 2005

Yer: Cam Ocağı Vakfı

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: http://www.camocagi.org

Adres: Öğümce, Cam Okulu Durağı, Beykoz Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 433 36 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2005 ~ Ağu 14, 2005
BONCUK DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ CAM OCAĞI`NDA
Boncuk Yapımını Ustalardan Öğrenin: Ursula Distler, M.Michaela Möller, Julie Anne Denton

Son dönemde herkesin gözdesi cam boncuklar! Cam Ocağı`nın gezilerine ve atölyelerine katılan yüzlerce cam dostu, ilk boncuklarını bu özel mekanda yarattılar.İki haftalık eğitimlere katılanlar ise, bu alandaki önemli isimlerden farklı boncuk yapma tekniklerini öğrendiler ve bir kısmı için cam boncuklar vazgeçilmez bir tutkuya ve yeni bir iş alanına dönüştü.

Cam Ocağı dünya standartlarındaki boncuk atölyesi ve uluslararası deneyime sahip eğitmenleriyle cam boncuk ve takı yapımının inceliklerini öğrenmek isteyenleri aynı çatı altında buluşturuyor. Siz de işi gerçek bir ustadan öğrenerek, alev önünde farklı tekniklerle birbirinden ilginç boncuklar üretebilir, kendi takılarınızı tasarlayabilir, sevdikleriniz için özel boncuklar yapabilir ya da kendi atölyenizi kurarak bu işi profesyonel olarak devam ettirebilirsiniz.

Cam Ocağı yeni dönemde geçen yılki eğitimleri yoğun ilgi gören üç önemli eğitmeni ağırlayacak. Ursula Distler, M.Michaela Möller, ve Julie Anne Denton Türkiye`nin tek cam okulu Cam Ocağı`nda, hem boncuk yapmanın keyfini yaşayabilir, hem de okulun yeşillikler içindeki huzurlu ortamında yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

Diğer iki haftalık eğitimler için de kayıtlar devam ediyor. Eğitimlere sınırlı sayıda öğrenci kabul edilebildiğinden erken kayıt yaptıranlara öncelik verilmektedir. Detaylı bilgi için 216 433 36 93 numaralı telefonu arayabilir ya da www.camocagi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Boncuk Yapımı:
Ursula Distler 3-16 Temmuz
M.Michaela Möller 24 Temmuz - 6 Ağustos
Julie Anne Denton 14-27 Ağustos

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT