Cam Ocağı / Kuma Sıcak Döküm

Tarihler: 17 Ekim 2003 Cuma ~ 18 Ekim 2003 Cumartesi Her gün 08.00-18.00

Yer: Cam Ocağı Vakfı

Ücret: 1250 US$ (Konaklama dahil), 900 US$ (Konaklama Hariç)

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: www.camocagi.org

Adres: Cam Ocağı Vakfı Öğümce, Cam Okulu Durağı, Beykoz Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 433 36 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2003 ~ Eki 18, 2003
Cam Ocağı Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Cam Ocağı, farklı düzeydeki eğitim programlarıyla cam sanatına ilgi duyanlara ve camla daha önce çalışmış olanlara, camın doğasını ve potansiyelini keşfedebilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri özgür,ve yaratıcı bir ortam sunuyor.
Kuma Sıcak Döküm / Alain Vaidie, Teknik atölye çalışmaları…
Bu kurs, başka tekniklerle birleştirilmiş olan bir dizi sıcak döküm tekniklerinin gösterilmesiyle başlıyor. Bu atölye çalışmasının amacı, katılımcıların sıcak döküm tekniklerinin sunduğu tüm potansiyeli sınırlarıyla birlikte anlamalarını ve bunları akıllıca kullanmalarını sağlamak.
İkinci aşamada, katılımcılar kendilerine sanatsal ve teknik olarak ulaşmak istedikleri hedefler belirleyecekler. Deneysel bir yöntemle gerçekleştirilecek bu süreçte, onlara herhangi bir konu empoze edilmeyecek. Eğitmenin amacı, grubun dinamizmini de göz önünde bulundurarak, her bir katılımcının kendi beklentilerini karşılamasını sağlamak.
Sınıftaki herkese, hedeflerine ulaşmak için çıkacakları bu yolculukta yol gösterilecek. Bu yolculuk boyunca çeşitli sıcak döküm teknikleriyle tanışacak olan öğrenci, aynı zamanda zihninin açıldığını ve ruhunun özgürleştiğini de hissedecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT