Chenot D-Life’ta Açık Havada Yoga Keyfi Başlıyor

Chenot D-Life’ta Açık Havada Yoga Keyfi Başlıyor

Tarihler: 04 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 04 Ağustos 2016 Perşembe

Yer: Chenot D-Life

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2016 ~ Ağu 4, 2016

Espace Privé Chenot D-Life, huzurlu bahçesinde ruhunuzu dinlendirirken bedeninizi sağlıkla buluşturacak yoga seanslarına Mayıs ayında başlıyor. Merkezin keyifli bahçesinde deneyimli eğitmen Ayşe Onursal önderliğinde gerçekleştirilecek Yoga seansları tüm yaz sürecek.

Sağlıklı ve zinde yaşamı hayat tarzı haline getirmek isteyenlerin adresi Chenot D-Life, Chenot metodunun da kökenlerinde taşıdığı doğu felsefesini, dingin ve keyifli bahçesinde gerçekleştirdiği yoga seansları ile İstanbul’un merkezine taşıyor.

Kardiyolog Dr. Demet Erciyes koordinatörlüğünde, deneyimli ve uzman ekibiyle hizmet vermekte olan Espace Privé Chenot D-Life, bir yeniliğe daha imza atarak, deneyimli eğitmen Ayşe Onursal ile tüm yaz boyunca haftada 3 gün gerçekleşecek Yoga seanslarına başlıyor. Salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleşecek yoga derslerinde Vinyasa tekniği uygulanacak. Vinyasa ile adım adım basit pozlardan karmaşık duruşlara doğru yola çıkarken bedensel farkındalığın artması, nefes ve hareketin bütünleşmesiyle ruhsal dinginliğe ulaşılması hedefleniyor.

Sunduğu Spa, detoks ve bakım uygulamalarıyla sağlıklı yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi olan Espace Privé Chenot D-Life, yaz boyunca gerçekleşecek açık havada yoga seanslarıyla bedensel ve ruhsal arınmaya bütüncül bir yaklaşım getiriyor.

Tek Yoga Seansı: 55 TL
10 seans paket alımı: 480 TL

Seans Programı
Salı : 08:00-09:00
Perşembe: 18:30- 19:30
Pazar: 09:30-10:30

www.chenotdlife.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT