Chettan Parkyn İstanbul`da

Tarihler: 15 Ekim 2009 Perşembe ~ 27 Ekim 2009 Salı 15- 27 EKİM

Yer: Nefes Akademisi

Nereden Alınır: www.nefesakademisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2009 ~ Eki 27, 2009
CHETTAN PARKYN İSTANBUL’DA!
15- 27 EKİM

Karakter Analizi Sistemi’nin dünyadaki en iyi uygulayıcılarından birisi olan CHETTAN PARKYN, NFS Nefes Akademisi’nin davetlisi olarak İstanbul’a geliyor.

Madonna, Cenifer Aniston, Prenses Diana ve Obama gibi dünyaca ünlü isimlerin karakter analizlerini yapan Chettan Parkyn, kendi alanında kaleme aldığı kitapları ile de tanınıyor.
Uzun yıllar dünyadaki tüm dönüşüm metodları üzerine çalışmalar yapan ve Türkiye ile tanıştıran Nevşah Fidan Turan, Şahande Özge ile birlikte kurduğu NFS Nefes Akademisi’ne CHETTAN PARKYN önderliğinde KARAKTER ANALİZİ sistemini de dahil ediyor.

PARKYN, 19 -22 Ekim tarihleri arasında Bebek Nefes Akademisi kapsamında Özel Seans çalışmaları yapacak.
23-25 Ekim tarihleri arasında ise, üç gün sürecek bir grup çalışması gerçekleştirecek.

Karakter analizi nedir?
Kişinin kendini tanıması ve özüyle buluşması için dünyanın en etkili metodlarından birisi olan Karakter Analizi, bu güne kadar yapılan ezoterik analiz sistemlerinden çok daha farklı bir dönüşüm metodu. Astroloji, numeroloji, enerji ve geçmiş yaşam haritaları gibi birçok metodun bir araya getirilmesinden oluşan bu sistem şu anda dünyanın en bilimsel, en gelişmiş analiz metodu! Kişinin karakter özelliklerine erişebilmek için bilinçaltı ve genetik mirasımız olan, doğanın bir parçası olarak inceleniyor. Böylelikle bilinçaltı kişinin karakter yapısında ortaya çıkarılarak yaşamı boyunca farkında olmadığı, ancak hayatının büyük bir bölümünü etkileyen karakter özelliği, davranış biçimi ve bunların hayattaki deneyimler ile yarattığı etki belirleniyor. Karakter Analiz Sistemi, kişinin yaşamının sadece bir yan yaratıcısı olduğunu ortaya koyuyor. Değiştirebilecek özellikler olduğu kadar değiştirilemeyecek özellikler de ciddi önem taşıyor. Bir insan, kim olduğunu veya ne istediğini, kendin için neyin daha iyi olduğunu bilemiyor ve bocalıyorsa, nasıl bir yaşam sürmek istediği ile ilgili de bilinçli bir seçim yapamaz.

Karakter Analizi metodunda insanın donanımları ve bütün açıları net bir şekilde görülebiliyor. Böylece kişinin kendi yan yaratıcılığı ele alınarak kendini bilme, kendini kabul etmesi ve kabul etmesi ile kendini sevmesi sağlanıyor.
www.nefesakademisi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT