Le Cordon Bleu'nun ödüllü master şefleri çikolata yapım atölyesinde çikolatadan kutu ve truffle çeşitlerinin yapımını öğretiyorlar.
Program katılımcıları, ödüllü master şeflerle çalışma imkanı bularak çikolatadan kutu ve truffle çeşitleri yapacaklardır. Bu çikolata çalışmasıyla katılımcılar özel günlerde sevdiklerine lezzetli ve şık bir hediye verme imkanı bulacaklardır. Bu programda katılımcılar limonlu truffle, fındık ve bademin sütlü çikolata ile birleşimiyle Malakoff'u uygulayarak karamel yapımının ince tekniklerini de öğreneceklerdir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.