Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için teori derslerinin kapılarını aralıyor.
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master Şef’lerimiz; Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declerq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Le Cordon Bleu master şefleri çikolata severlerle kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı gibi özel teknikleri tüm incelikleriyle paylaşıyor. Bu programda katılımcılar trüf çeşitleri, şekilli çikolatalar, fındık ve bademin sütlü çikolata ile birleşimiyle Malakoff ve karamel gibi çikolata sanatının seçkin örneklerinin yapımını, püf noktaları ile beraber öğrenecekler.
13 Aralık 2016, Salı 12:00 - 15:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.- Gösterim Derslerimiz Le Cordon Bleu – İstanbul, Gastroditorium’da yapılacaktır. - Gösterim derslerimiz İngilizcedir. Tercüman vasıtası ile Türkçeye çevrilir.- 18 yaş üzeri katılım için uygundur. - Ders başlamadan 15 dakika önce gelinmesi zorunludur. Ders başladıktan sonra derse öğrenci kabul edilemeyecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.