Çılgın Profesörler Türkiye’de ilk Defa İstanbul Akvaryum’da!

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Mart 2012 Perşembe

Yer: İstanbul Akvaryum

Adres: Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Cad. No:93 Florya-İstanbul Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 444 97 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ Mar 1, 2012

Çocukların hayal gücünü ve merak duygularını harekete geçirerek onlara bilim, sağlık, hijyen, ilaç kullanımının önlenmesi, çevre, doğa gibi alanlardaki ilgilerini tetikleyecek eğlenceli aktiviteler sağlayan “Çılgın Profesörler” Türkiye’de ilk defa İstanbul Akvaryum’da çocuklarla buluşuyor.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 4-16 yaş arası çocuklara yönelik “Çılgın Profesörler” gösteri ve atölye çalışmalarını Türkiye ile buluşturuyor. Dünya çapında olağanüstü başarı elde etmiş eğlenceli bir gösteri olan Çılgın Profesörler, 1996’dan beri 35 farklı ülkede 146 temsilcisi ile sergileniyor. Türkiye’de ilk defa İstanbul Akvaryum’da çocuklarla buluşacak olan Çılgın Profesörler, gösteri ya da atölye çalışması formatında etkileyici interaktif aktiviteler düzenliyor.

Çocukların birebir katıldıkları deneyler ve etkinlikler ile eğlenceli ve eğitici 120 adet atölye çalışması sunan Çılgın Profesörler, çocuklara bilimin tüm formlarını tanıtıyor. Çevre, sürdürülebilir gelişim, suyun kullanımı, toprak, sera etkisi, beslenme, astronomi ve hayat bilgisi gösterileri ve atölye çalışmalarını içeren Çılgın Profesörler, çocukların kendilerine güvenlerini, motivasyonlarını ve merak duygularını geliştirirken gelişimlerini sağlıyor.

Türkiye’de ilk defa İstanbul Akvaryum’da sergilenecek Çılgın Profesörler ile 4-16 yaş grubu çocuklar, her gün özel ve eğlenceli deneylerle buluşacaklar, dünyayı, bilimi, doğayı ve gerçekleri keşfederken harika vakit geçirecekler. Çılgın Profesörler’le tanışmak isteyenlerin 0212 219 83 19 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT