Çin Astrolojisi - Feng Shui Sohbeti

Tarihler: 16 Ekim 2016 Pazar ~ 16 Ekim 2016 Pazar 16 Ekim 2016 15:00

Yer: CreAtolye

Ücret: Numarasız - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2016 ~ Eki 16, 2016
CreAtolye, sizleri 6000 yıllık kadim uzakdoğu öğretisi olan Feng Shui ve Çin Astrolojisi ile tanıştırıyor.

"Doğduğumuz an o anın tüm evrendeki bilgisi ile doğarız. İyi ve kötü yönleri ile. Ve bu donmuş andaki tüm bilgiler bizim damgamızı oluşturur. Ve sanki o anı tek bir yaşamda ağır çekim uzatılmış olarak yaşarız. Bu anın içindeki karmaları temizlemek de artık bizim görevimiz olur. Fark edip atladığımız her engel ile o konu ile ilgili geçmişi de değiştiririz ve o geçmişin etkilediği kişileri ve durumları da. İlişki dinamikleriniz, potansiyel meslek, yetenek özellikleriniz ve daha fazlası bu damga içinde tasarlanmıştır. İyi geçinemediğiniz aile üyeleri ile dram dansını yapıyor olmanız da rastlantı değildir. Yeni bir anlayışa vakıf olduğunuzda bu karmayı bırakma ve matriksin üzerine çıkma özgür iradesine sahipsiniz. Artık kurbanlar yoktur, kazalar yoktur, çevrenizdeki her şey için tam sorumluluk vardır. Bu yeni anlayıştır! Diğer taraftan “yaşam dersi” olgusu da sizin tam sorumluluğunuzdadır. Ve kendinizi yaşam dersinizi öğrenecek şekilde tümüyle değiştirme kavramını Çin Astrolojisi (Kaderin Dört Sütunu) ile anlayabilir ve uygulayabilirsiniz. Evinize, işyerinize, yaşadığınız mekanlara fazladan bolluk, bereket ve  huzuru getirmenin bir yolu da Feng Shui’ye göre düzenlenmiş ortamlara sahip olmaktır. Hayat gözü kapalı ilerlenmeyecek kadar kısadır!"

Konuşmacı Hakkında
Ahsen Küçükçalık: Boğazici Üniversitesi, İş İdaresi bölümünü bitirdikten sonra sigortacılık, dış ticaret konularında sektörünün önemli şirketleri olan Commercial Union, Koleksiyon Mobilya ve Şahinler Holding gibi şirketlerde uzun yıllar profesyonel olarak çalıştı. Halen Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. İlk kez Feng Shui’yi serbest bölgeye yatırım yaparken uygulayan Hintli bir müşterisinden duyduktan ve yatırımdaki başarılarını gördükten  sonra bu işin eğitimini almaya karar verdi. Uluslararası Feng Shui Derneği (IFSA)’ya kayıtlı “ grand master” ünvanlı, konusundaki en iyi ustalardan biri olan Raymond Lo’dan Klasik Feng Shui  ve Çin Astrolojisi eğitimi aldı. Aynı zamanda tutkusu olan resim ve fotoğrafçılık konularında çalışmalarına da devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT