Çizim Atölyesi

Tarihler: 31 Temmuz 2017 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2017 Pazartesi 31 Temmuz 2017 10:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: 1 Haftalık Ders Ücreti - 660.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2017 ~ Tem 31, 2017
13-16 yaş çocuklar için düzenlenen Çizim Atölyesi Workshop Programı, 1 Temmuz'da Açık Diyalog İstanbul'da başlıyor.

Çizim Atölyesi

Çizim atölyesi karakter-konsept tasarımı, karikatür ve çizgi roman disiplinlerinden oluşmaktadır. Farklı içeriklerle devam edecek bu atölyelerde, katılımcılar, tüm bu disiplinler hakkında bilgi edinirken pratik yapma şansına sahip olurlar. Atölye sonunda, çizim yetilerini, mizah güçlerini de katarak, görsel bir iletişim aracı olarak kullanabilir, portfolyo hazırlamanın maharetlerini keşfederler. Her bir disiplin için başlangıç seviyesinde bilgi ve eğitim verilirken, bu süreçte katılımcının gerçek ilgi alanı tespit edilecektir. Farklı kurlarda ilgilendiği disiplin üzerinde de ayrıca daha ileri seviyede çalışma imkanları olacaktır.

Konsept ve Karakter Tasarımı
Son yıllarda gelişen animasyon, oyun, sinema sektörlerinde her projenin ön hazırlık çalışmaları usta sanatçılar tarafından oluşturulmaktadır. Çizerek düşünmek, geliştirmek ve tasarlayarak alternatif bir dünya yaratmak bu sanatçıların işidir. Bir dünya yaratırken; orada yasayanlar, onların kostümleri, mimarisi, kullandığı eşyalar, herşey en ufak ayrıntısına kadar düşünülmelidir. Photoshop eğitimiyle birlikte verilecek bu dersler dijital platformda bir portfolyo oluşturma imkanı da verecektir.

Karikatür
Karikatür mizah gücü yüksek insanların zeka ürünü esprilerini aktarma yollarından biri olarak dergi, kitap, gazete gibi birçok yayında her zaman kendine yer bulmuş ve insanları gülümsetme görevini üstlenmiştir. Kocaman bir burun, üstüne iki yuvarlak göz, iki üç çizgiyle yaratılan fırça saçlar…Ve az önce yaratılmış bu karakterin ne söyleyeceğini merak etmeye koyuluruz… Muzip, eğlenceli, komik durumları anlatmak için katılımcıların çizim tarzına istinaden, bu konudaki yetenek ve mizah güçlerini keşfederek, geliştirmenin en eğlenceli yolları aranacaktır. 

Çizgi Roman
Hayalgücünün sınırlarının zorlandığı konuları üstün bir çizgi yetkinliği ve sinematogratif yaklaşımla anlatmanın kolay tek bir yolu var: Çizgi roman. Pop kültürün en çok talep edilen anlatım formu olarak bilinen çizgi roman edebiyatla illüstrasyon disiplinlerini biraraya getirmesi nedeniyle oldukça değerlidir. Eskiz ve karalamadan başlayarak mürekkepleme ve son olarak dijital boyama teknikleriyle katılımcıların kendi hayal ettikleri çizgi romanlarını yapabilmeleri hedeflenecektir.

Süre:
1 hafta
Kontenjan: Maksimum 10 kişi
Yaş Grubu: 13-16
Ders Günleri: Hafta içi hergün

Detaylı bilgi için 0212 403 05 56 - 0212 403 09 56 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

- Etkinlik 13-16 yaş arası çocuklar için uygundur.- Eğitim süresi 1 haftadır.- Detaylı bilgi için 0212 403 05 56 - 0212 403 09 56 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT