Çocuk Atölyesi İle Sözcükler Ve Ren

Tarihler: 24 Ocak 2018 Çarşamba ~ 24 Ocak 2018 Çarşamba 24 Ocak 2018 14:30

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2018 ~ Oca 24, 2018
Çocuk Atölyesi İle Sözcükler Ve Renklerle Oyun: Galaktik Çocuklar Atölyesi, Zorlu PSM - Atölye'de gerçekleşecek.

Çocuk Atölyesi ile Sözcüklerle ve Renklerle Oyun 

Ocak ayından itibaren düzenlenecek yaratıcı atölye çalışmaları ile Çocuk Atölyesi ve Zorlu PSM, çocukların büyükler tarafından tanımlanmaya ihtiyaç duymayan, özgürce kendilerini anlatabilecek bireyler oldukları, büyüklerin kocaman dünyasında kendilerine yer açabilecekleri, hiç tanımadıkları insanlara seslerini sanat yoluyla duyurabilecekleri gerçeğini çocuklara yaşatırken bir taraftan da deneyimlemeyi hedefliyor.

Galaktik Çocuklar Atölyesi
Evrene Farklı Bir Yerden Bakıyoruz! 

Atölye İçeriği: Evrim sadece canlılar için mi geçerli? Galaksiler, yıldızlar, gezegenler de evrimleşir mi? Uçsuz bucaksız gökyüzünde kendi geçmişimizi ve geleceğimizi arıyoruz. Büyük patlamadan günümüze evrenin evrimini, dünyamızın evrimsel yolculuğunu ve gelecekte bizi nelerin beklediğini birlikte araştırıyoruz ve tartışıyoruz. Yıldızların günlük ve genel hayatımızdaki yerini, bizleri ne derece etkilediğini fark ediyoruz.

Galaksi, yıldızlar, gezegenler gibi konuları içeren eğlenceli atölyelerimizle çocuklar ufuklarını genişletiyor, evrene farklı bir yerden bakma şansı buluyorlar.

Eğitmen: Çocuk Atölyesi eğitmeni Miray Ertuğrul
Yaş Grubu: 8-14 yaş
Atölye Süresi: 1,5 saat
Grup Sayısı: 9 - 25 kişi

Miray Ertuğrul Hakkında:
12 Şubat 1991 tarihinde doğdu. İstanbul Arel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi’nden mezun oldu. 2012- 2014 yılları arasında, Türkiye’de Astroloji alanında bir çok ilke imza atmış olan Öner Döşer’in kurmuş olduğu Astro-Art Astroloji Okulu’nda Öner Döşer’den ve Barış Özkırış’tan Klasik & Batı Astrolojisi temel ve ileriye seviye eğitimi aldı. 2016 yılında Avrupa Profesyonel Astrologlar Derneği’ne üye oldu. İnsan Kaynakları tekniklerinde Kurumsal Astroloji’den yararlanmak istiyor. İlişkiler Astrolojisi, Psikolojik Astroloji ve İş Astrolojisiyle yakından ilgileniyor ve bireysel danışmanlık veriyor. Yıldızların hayat yolunu aydınlatan ve evrensel bilgiye ulaştıran ışığını, insanlara gösterebilmeyi hedefliyor.

Çocuk Atölyesi Hakkında:
Cihangir’de çocuklara özel tasarlanmış atölyesinde 2014 yılından beri 4-16 yaş grubundaki çocuklara resim, plastik sanatlar, tiyatro, dans, edebiyat gibi temel sanat dallarına ilişkin sanatçı eğitmenler önderliğinde yaratıcı atölye çalışmaları düzenlemektedir. Çocuk Atölyesi’nin temel amacı; çocuklara sanatın getirdiği duyarlılık ve kendini ifade etme özgürlüğü fırsatını sunmak, çocukların küçük yaşta sanat sevgisi kazanması ve sanatsever bireyler olmasına katkı sağlamaktır.

- Etkinlik Zorlu PSM Atölye 3 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT