Çocuk ve Gençlerimiz için Drama Atölyesi Başlıyor

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 20 Ocak 2011 Perşembe

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü

Ücret: Ücretsiz

Adres: Cevahir İş Merkezi Fulya Caddesi No:6/A Şişli Şişli İstanbul

Telefon: 0212 312 63 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Oca 20, 2011

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği, Kültür A.Ş.’nin organize ettiği Drama Atölyesi, 9-12 ve 13-17 yaş grubu çocuk ve gençlerimiz için ücretsiz olarak düzenleniyor. Çocuk ve gençlerimizin kendi yaş grubunda oluşturulacak gruplar içerisinde sosyalleşirken, oyun kavramı etrafında sanatsal alana meyillerinin de keşfedileceği bir müfredat hedeflenerek düzenlenen Drama Atölyesi, uzman eğitmenlerin gözetiminde Pazar günleri düzenlenecek.

Ümraniye Atakent Kültür Merkezi, Sultanbeyli Kültür Merkezi, Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi ve Başakşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Drama Atölyesi için kayıtlar 10-20 Ocak tarihleri arasında alınacak. Başvuru için ebeveynler ilgili kültür merkezlerinde bulunan başvuru formlarını düzenlemeleri gerekmektedir.

Alınan başvuruların ardından belirlenen sınıflar ile Atölye Çalışması, 23 Ocak Pazar gününden itibaren belirlenen Kültür Merkezleri’nde duyurulacak saat aralıklarında başlayacak. Yaklaşık 5 aylık bir zaman dilimini kapsayan Atölye Çalışması sonrasında, çocuklarımıza katılım sertifikası verilecek. Sertifika töreni öncesi çocuklarımızın hazırladığı bir gösteri, davetliler ile beraber seyredilecek.

Drama Atölyesi, ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Oluşturulacak gruplar için öğrenci sayısı sınırlı tutulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT