Çocuklar Bu Sömestir Yerinizde Duramayacaksınız!!!

Tarihler: 29 Ocak 2011 Cumartesi ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Yer: Profilo Alışveriş Merkezi

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2011 ~ Şub 13, 2011

İstanbul’un merkezinde alışverişin ve sanatın kalbi Profilo Alışveriş Merkezi, sömestir etkinlikleri kapsamında çocuklar için eğlence dolu bir program hazırladı. Minik baylar ve bayanlar 29 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında eğlenceyi doyasıya yaşayacaklar. Aynı zamanda eğlenirken öğrenecekler.

Profilo Alışveriş Merkezi sömestir tatili için dopdolu bir program hazırladı. 29 ve 30 Ocak tarihlerinde Lego etkinliği ile çocuklar yaratıcılıklarını geliştireceler. Pınar Kido Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu her Cumartesi ve Pazar günleri saat 11:15’de sahnelenecek. 29 Ocak saat 14:00’de çocuklar sevdikleri yazar Sevim Ak ile Remzi Kitapevi’nde buluşacaklar, 7 ve 8 Şubat tarihinde gün boyu Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenecek ödüllü satranç turnuvasına katılacaklar. 12 ve 13 Şubat tarihlerinde Pratik Matematik etkinliğinde ise hem eğlenecek hem de öğrenecekler.

Birbirinden farklı etkinliklerin yanı sıra maske atölyesi, dans eden kuklalar, jonglorler, sihirbazlar, hayal kahramanları ve palyaçolar sömestir tatili boyunca Profilo AVM’yi ziyaret eden minik ziyaretçilerle birlikte olacak.

İstanbul’un kalbinde kültür, alışveriş ve eğlencenin merkezi Profilo AVM’nin ziyaretçilerine sürprizleri önümüzdeki günlerde de sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT