Çocuklar Bu Yaz Marmara Forum’da Kerem Tunçeri ile Yaz Okulunda!

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 26 Haziran 2012 Salı

Yer: Marmara Forum

Adres: Ekrem Kurt Bulvarı D100 Yanyolu S Blok Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Haz 26, 2012

Okullar kapandı, tatil sezonu açıldı. Kış boyunca kapalı alanlara mahkum olan çocuklar, yaz coşkusunu yaşamaya başladı.

Marmara Forum, sağlıklı bir birey yetiştirmek isteyen tüm anne babalar için müthiş bir fırsat sunuyor. Milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile ağabeyi Kemal Tunçeri liderliğinde ve Tunceri Spor Okulu’nun sportif organizasyonuyla gerçekleşecek Marmara Forum Basketbol - Futbol Yaz Okulu 7-15 yaş arasındaki tüm çocuklara spor dolu, sağlıklı bir yaz sunuyor.

2 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında 1’er aylı periyodlarla eğitim verecek yaz okulunda çocuklar hem Kerem ve Kemal Tunceri’den basketbol/futbol öğrenme fırsatı yakalayacak, hem de kursu tamamlayanlar Tunçeri Spor Okulu’nda sertifika alacak. Marmara Forum açık otoparkında gerçekleşecek bu okulda ayrıca, dönem sonunda futbol ve basketbol branşlarında başarılı olan öğrencilere Kerem Tunçeri’nin imzalı milli takım forması hediye edilecek.

Kontenjanla sınırlı bu etkinliğe katılabilmek için yapmanız gereken tek şey ise Marmara Forum mağazalarından tek seferde 75 TL’lik alışveriş yapmak ve ön kayıt için 1. Katta bulunan danışma bürosuna başvurmak. Sağlıklı bireyler için siz de harekete geçin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT