Çocuklar Hafta Sonu Trump AVM’de İsimli Bileklik Tasarlayacak Tiyatro İzleyecekler

Çocuklar Hafta Sonu Trump AVM’de İsimli Bileklik Tasarlayacak Tiyatro İzleyecekler

Tarihler: 16 Nisan 2017 Pazar ~ 16 Nisan 2017 Pazar

Yer: Trump AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2017 ~ Nis 16, 2017

Trump AVM’de bu hafta sonu çocuklar “İsimli Bileklik Atölyesi” ile el becerilerini geliştirecekler. 15 Nisan Cumartesi günü “Nasıl Ettin Hoca” , 16 Nisan Pazar günü ise “Uykusuz Prenses” adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler. Üstelik etkinliklerin tümü ücretsiz!

Trump Alışveriş Merkezi’nin özel çocuk katında bu hafta sonu da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu “İsimli Bileklik Atölyesi” ile kendi bilekliklerini tasarlayacak, birbirinden güzel tiyatro oyunları izleyerek neşeli ve eğlenceli bir hafta sonu geçirecekler.

15 Nisan Cumartesi günü “Nasıl Ettin Hoca”, 16 Nisan Pazar günü ise “Uykusuz Prenses” adlı tiyatro oyunları her iki günde Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde saat 13.00’da sergilenecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirmelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan atölyelerin bu haftaki konsepti, “İsimli Bileklik Atölyesi”. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede çocuklar yaratıcılıkları doğrultusunda; ip, boncuk, harfler ve farklı süsleme malzemeleri kullanarak kendi isimlerine özel bileklik tasarlayacaklar. 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek “İsimli Bileklik Atölyesi”nde, çocuklar eğlenirken öğrenecek, el becerilerini geliştirecekler.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT