Çocuklar İçin Fotograf Semineri

Tarihler: 04 Temmuz 2005 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2005 Cuma 4-5-6-7-8 Temmuz 2005

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Nereden Alınır: Fototrek, www.fototrek.com, E-mail: fototrek@fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İş Merkezi No: 85 Kat:1-2 Daire:1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0.212.251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2005 ~ Tem 8, 2005
ÇOCUKLAR İÇİN FOTOGRAF SEMİNERİ

Çağımızın sanatı fotograf, hayatımızın her alanındaki yerini giderek sağlamlaştırıyor. Gazete, dergi, kitap, internet vb. iletişim araçlarında sözlü anlatımın en büyük destekçisi olan fotograf, kendi başına da en önemli anlatım araçlarından biri olarak kullanılabiliyor.

Mayıs 2000’den bugüne düzenlediği çeşitli fotograf etkinlikleri ile İstanbul’un sayılı fotograf merkezlerinden biri olan FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, fotografa yeni başlayanlar ve fotograf bilgilerini geliştirmek isteyenler için hazırladığı programları ile etkinliklerine devam ediyor.

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ`nde 10 - 15 yaş arasındaki çocuklara yönelik FOTOGRAF SEMİNERLERİ düzenleniyor. Toplam 5 ders sürecek olan "ÇOCUKLAR İÇİN FOTOGRAF SEMİNERİ" boyunca çocuklar makinelerin nasıl çalıştığını, filmi makineye nasıl takacaklarını, ışığın etkisini, kompozisyonu, farklı fotograf konularını fotograflamayı öğrenecek.

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ`nin düzenlediği bu seminerde çocuklar teorik derslerle birlikte karanlık odada baskı yapacaklar, MINIATURK`te çekim gezisine gidecekler. Tüm katılımcı çocuklara FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ tarafından fotograf makinesi hediye edilecek.

Çocuklar İçin Fotograf Semineri 4 Temmuz Pazartesi günü başlıyor ! İlk üç gün Fotografçılık nedir? Fotograf makinesi nasıl çalışır? Film makineye nasıl takılır? Fotograf makinesi nasıl tutulur? Işık nedir? Aydınlatma etkileri nelerdir? Kompozisyon. İnsan, manzara, hayvan, gezi fotografları nasıl çekilir? Konularını özel olarak hazırlanan dialar eşliğinde işleyecek olan çocuklar ayrıca karanlık odada fotograf baskısı yaparak fotografın oluşumunu daha iyi kavrayacaklar. Seminerin dördüncü gününde eğitmenler eşliğinde MINIATURK’e gidecekolan çocuklar pratik çalışma yapma şansı bulacaklar. Bu gezide kullanacakları fotograf makineleri FOTOTREK tarafından çocuklara hediye edilecek.

Seminerin son gününde çektikleri fotografları değerlendirecek olan çocuklar kendileri hazırlayacakları fotograf sergisinin açılışını yapacaklar.
Seminer tarihleri : 4 / 5 / 6 / 7 / 8 Temmuz (P.tesi – Cuma) 14:00 – 17:00 saatleri arasında, toplam 5 gün.
Seminer eğitmeni : Mehmet ÖZŞİMŞEK, 20 yıldır öğretmenlik yapan Mehmet ÖZŞİMŞEK daha önce de defalarca Çocuklar İçin Fotograf Semineri eğitmenliği yaptı. Kendisi de fotografçı olan ÖZŞİMŞEK’in İşitme Engelli Çocukların portrelerinden oluşan Sessiz Yüzler sergisi bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT