Çocuklar ve Gençler Yaratıcılığın Sınırlarını Faber-Castell'le Aşıyor

Tarihler: 03 Eylül 2014 Çarşamba ~ 06 Eylül 2014 Cumartesi

Yer: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2014 ~ Eyl 6, 2014

Dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri firması Faber-Castell’in desteğiyle yapılan atölye çalışmalarında, gençler Pera Müzesi’nde sokak kültürünü tanıyarak eğlenceli tasarımlar yaparken, çocuklar güzel havanın tadını S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi bahçesinde resim yaparak çıkarıyor.

Pera Müzesi
Etkinlik: ‘Bas Kalıbını; Stencil’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 3 Eylül Çarşamba
Saat: 17:00 – 19:00
Yaş: 15 yaş ve üzeri

Etkinlik detayı: Pera Müzesi’nde gerçekleşen Sokak Atölyede! Graffiti / Sokak Sanatı atölyeleri kapsamında, gençler, sokak sanatının en sık kullanılan yöntemlerinden olan stencil tekniğini uygulamalı olarak öğreniyor. Kendi stencil kalıplarını hazırlıyor ve çeşitli boyalar kullanarak istedikleri yüzeye uyguluyor. Atölye başı katılım bedeli 50 TL’dir. PERAkart aile ile %50 indirimli! Biletler www.biletix.com üzerinden temin edilebilir.

Etkinlik: ‘Sokak Modası; Tişört & Çanta’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 6 Eylül Cumartesi
Saat: 14:00 – 16:00
Yaş: 15 yaş ve üzeri

Etkinlik detayı: ‘Sokak Modası; Tişört & Çanta’ atölyesinde katılımcılar kendi tişört ya da çantalarını sokak sanatı yöntemleri ile yaratma fırsatı buluyor ve sokak kültürünün bir parçası oluyor. Stencil kalıplarını tişört ya da çantalarına uyguluyor, tekstil kalemleriyle kendi graffitilerini çizebiliyor ya da tüm teknikleri karıştırıp özgün yöntemlerini yaratıyorlar. Atölye başı katılım bedeli 50 TL’dir. PERAkart aile ile %50 indirimli! Biletler www.biletix.com üzerinden temin edilebilir.

S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi
Etkinlik: ‘Nefes Al ve Yarat’
Yer: S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi
Tarih: 1 – 5 Eylül
Saat: 11:00 – 13:00
Yaş: 7 - 11 Yaş Arası

Etkinlik detayı: Çocuklar, Sakıp Sabancı Müzesi'nin bahçesinde, çıplak ayakla toprağa basıyor, manolyaların, ıhlamurların altında nefes alıp yaşadıkları anın farkına varıyorlar. Doğru nefesle pozitif düşünceler geliştirerek, olumlu enerjilerini ve yaratıcılıklarını harekete geçiriyorlar. Nefeslerinin ritmine uyarak hiç yapmadıkları türden resimler, hiç hayal etmedikleri tasarımlar yapıyorlar. S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki, eğitim programına katılım ücreti haftalık 250 TL’dir. Detaylı bilgi için 0216 550 97 62 nolu telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT