Çocuklarla Yaratıcı Atölye

Tarihler: 14 Şubat 2004 Cumartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi Her Cumartesi

Yer: Mekân Studio

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: E-mail: info@mekan.org

Adres: Asmalı Mescid Sok. Atlas Apt. No:9/1 Tünel-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 76 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2004 ~ Şub 14, 2004
20 Aralık Cumartesi günü Vivian Saragosi ve Damla Hacaloğlu eğitmenliğinde çocuklarla "Yaratıcı Atölye" tanıtım dersi yapılacaktır. Tüm çocuklar davetlidir.
Lütfen gelmeden önce bizi telefon ya da e-mail yolu ile haberdar ediniz. Atölye`de, 11:00>12:30 arasında 3-6 yaş, 12:30>15:15 arasında 7-12 yaş grubu ile çalışılacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz.
YARATICI ATÖLYE:
Her Cumartesi 11:00 > 12:30 (3-6 yaş)
12:30 > 14:00 Gösteri Sanatları (7-12 yaş)
14:00 > 15:15 Yaratıcı
Hareket (7-12 yaş)
Gösteri Sanatları:
Bu çalışmada; çocuğun bir ekip içinde kendi başına başarıya ulaşmasının, esasında bütünü başarıya götürdüğünün farkına varması hedeflenmektedir. Çocuklar yalnızca yetenek ve becerilerini geliştirip farklı disiplinlerle tanışmayacaklar aynı zamanda kendine ve çevreye güven, farkındalık, sosyal paylaşım, bütünün içinde varolma gibi yanlarını da geliştireceklerdir. Bu atölyede; kostüm, fotoğraf, resim, heykel, kukla, sahne, ışık ve diğer disiplinler üzerinde çalışmalar yapılacaktır. Böylece çocuklar farklı sanat disiplinlerini kullanarak kendilerini bir grup içerisinde ifade etmenin yollarını araştıracaklardır. Bir elin nesi var iki elin Gösterisi var!
Damla Hacaloğlu, Marmara Güzel Sanatlar Akedemisi’nden mezun olduktan sonra Los Angeles’da Sahne tasarımı ve İntegrated Media eğitimi aldı. New York’ta devlet okullarında çocuklara performans eğitmenliği, tiyatro sahne tasarımcılığı yaptı. Halen, MSÜ Devlet konservatuarında eğitmenlik yapmakta ve çeşitli projeler içinde çalışmaktadır.
Yaratıcı Hareket:
Çocukların özgür ve eğlenceli bir ortamda hareket ederek kendilerini ifade etmelerini amaçlar. Atölyede çocuklarla mekan-zaman-kuvvet-beden kavramları üzerinde araştırmalar yapılacaktır. Her ders çocuğa yeni bir kavramı öğretecektir. Çocuklar kendilerini farklı problemler çerçevesinde, doğaçlamaya yönelik, ritim duygusuyla ifade ederek, motor hareket kontrolü, beden farkındalığı, sözsel ve kinestetik algılama, paylaşım, konsantrasyon, kendine güven konularında kendilerini geliştireceklerdir.
Vivian Saragosi, Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Yönetiminden mezun oldu. Dans çalışmalarına yurtiçi ve yurt dışında katıldığı kurs ve atölyelerle devam ediyor. Bunlardan bazıları: Çatı Dans Stüdyosu, Zeynep Tanbay, İmpulstanz (Viyana)’dır. Mekan’ın kurucusu olan Vivian Saragosi 2001 yılından beri İstanbul’da çeşitli dans gösterilerinde yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT