Cömertlik Hediyesi

Tarihler: 16 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 16 Mayıs 2015 Cumartesi 14:00

Yer: Kadıköy Terminal Sahnesi

Ücret: 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Halitağa Cad. Şadırvan Pasajı Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2015 ~ May 16, 2015

Dona-Ilıanu Ursu'nun "Cömertlik Hediyesi" atölyesi, 4. İstanbul Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali kapsamında 16 Mayıs'ta Kadıköy Terminal Sahnesi'nde gerçekleşiyor.

Sahnede cömert olmak üzerine bir doğaçlama atölyesi...

Sahnedeki tüm etkileşimler almak veya vermekle alakalıdır. Bazen vermek zor hale gelir çünkü verebileceğiniz kayda değer bir şeyiniz olmadığını düşünür ya da bunu nasıl yapacağınızı bilmezsiniz. Almak ürkütücü olabilir. Aldığınız şeyle ne yapacağınızı bilmez, size verilmiş olan şeyin sonucunda dönüşeceğiniz şeyden korkarsınız. Bu atölyede sadece vermek yerine cömertçe vermenin ne anlama geldiğini öğreneceksiniz. Ayrıca gerçek bir minnetle almak için neler gerektiğine bakacaksınız. Oyuncuların sahneye gerçek bir cömertçe verme ve minnetle alma zihniyetiyle geldiklerinde ne kadar farklı bir şekilde etkileşimegeçtiklerini keşfedeceksiniz. Özel olarak hazırlanmış bir dizi egzersiz boyunca, korku veya beklenti olmaksızın bilinçli bir şekilde cömert tekliflerde bulunmanın sahnedeki partnerinizle ve nihayetinde seyirciyle olan ilişkinizi nasıl değiştirdiğini deneyimleyeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT