DadanZ-Yetişkinler İçin Dans Atölye

Tarihler: 11 Mart 2016 Cuma ~ 11 Mart 2016 Cuma 11 Mart 2016 18:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Prova Prova

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2016 ~ Mar 11, 2016
Korhan Başaran'dan..

Hareket, aldığımız nefesten, gözümüzü kırpmamıza, annemizin elini tutarak attığımız ilk adımdan, bilgisayar başında çalışan parmaklarımıza kadar, çoğu zaman farkında olmadan bizde yer eden, devamlı kullandığımız, çoğu zaman içgüdüsel olarak, bazen refleks olarak hayatta bize dinamik getiren bir olgudur. Dans, bana sorarsanız, hareketin seçilmiş, öğrenilmiş, öğretilmiş, yeniden keşfedilmiş, form değiştirmiş, tekrarlanmış yapısıdır. Hedef, dansta da aynı içgüdüselliği yakalamak, ürünü çok doğal, içgüdüsel bir yere taşımak, hayatın içinde iyice eritmek, dansı hayatın bir parçası yapmak..

DadanZ programındaki derslerle, fiziksel ve ruhsal gelişimin yanısıra, beden ve zihin arasındaki bağlantıyı kurmak, farkındalığı geliştirmek, tüm bedeni dengeli bir şekilde çalıştırmak, düzenli hareket etmenin vücutta yarattığı mutluluğu sürekli kılmak ve birey olarak varolup, bir grup olarak nefes alabilmeyi öğrenmek, hayatınıza katılacak olumlu etkilerden sadece birkaçı..

Çağdaş Dans
Bu çalışma ile zihni ve bedeni özgürleştirmek ve kişinin potansiyelini keşfetmesine yardımcı olunmaktadır. Fiziksel farkındalığı arttırmaya ve hareket hafızasını geliştirmeye yönelik bir derstir ve doğaçlama prensiplerinden yararlanılır. Dans, kişisel bir yolculuktur ve bedenin düşünüldüğünden çok daha zengin bir enstrüman olduğunu kişinin farkına varması amaçlanır. Beden ve zihin arasındaki bağlantıyı kurma, hareket hafızasını ve beden farkındalığını arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir. 

Çağdaş Caz Dans Tekniği
Dansçının veya katılımcının teknik açıdan gelişmesi, bedene kuvvet kazandırılarak vücut kontrolünün sağlanması ve bunların sonucunda dinamiklerin ve seviyelerin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Eğitmen, katılımcının zihnen ve bedenen açılması ve kendini dans ile ifade edebilen bir birey olması yolunda yardım ve eşlik eder. 

Program Direktörü: Korhan Başaran

Eğitmenler: Evrim Akyay, Ece Irmak Albayrak, Korhan Başaran, Gizem Bilgen, Alper Marangoz, Beril Şenöz, Bengi Sevim Yörük

- Atölye çalışmaları 16 yaş ve üstündeki kişiler için geçerlidir. - Bu atölye programı tek günlük, 4 derslik ya da 12 dersi içeren aylık paket olarak satın alınabilmektedir. Alınan paketler 2 ve 27 Mart 2016 tarihleri arasında geçerlidir.- Paket satışı sadece Zorlu PSM gişelerinde yapılmaktadır.- Atölye çalışması başlamadan 15 dakika önce derse hazır şekilde stüdyoda bulunulmalıdır.- Derslere rahat hareket edilebilecek giysilerle katılınmalıdır.- Dersler çorapla veya çıplak ayakla yapılacaktır. Stüdyoya girmeden önce parfüm ve krem gibi kayganlık yaratabilecek malzemeler kullanılmamalıdır.- Havlu, su, extra t-shirt, snacks vb. getirilmesi önerilir.- Atölye programında eğitmenlerin gösterilerinden kaynaklı eğitmen değişikliği olabilir.- Programın açılabilmesi için 26 Şubat tarihine kadar 10 başvuru gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT