Dağcılık Kursları

Tarihler: 26 Nisan 2004 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2004 Pazar Pazartesi - Çarşamba günleri Saat 19.30 - 21.30

Yer: Buklamania Outdoor Sports

Ücret: Toplam 6 hafta 195 Milyon TL veya 6 taksit 236 Milyon TL

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: E-mail: bukla@bukla.com, www.bukla.com

Adres: İstiklal Cad. No:415/2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 06 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2004 ~ May 2, 2004
Bu eğitimin amacı sizlere Temel dağcılık bilgi ve becerilerinin kazandırılmasıdır. Bu program her şeyden önce kazanmanın çok önemli olmadığını öğretecek. Gerçek yarışın kişinin kendisiyle yaptığı yarış olduğunu, paylaşmanın, güvenmenin ve ekip olmanın ne olduğunu hatırlatacak. Hayata başka bir pencereden bakıp farklı tatlar almayı öğretecek. Uzmanların görüşleri doğrultusunda, genelde uygulanmakta olan ve bölümlere ayrılan şekilde değil bir bütün olarak sunmayı uygun gördük. Ticari kaygılardan dolayı, bir bütün olan Dağcılık eğitimi, piyasada sizlere; dağcılık, kaya tırmanışı, kış kampçılığı, yön bulma vb. ayrı ayrı kurslar olarak ve ayrı ayrı fiyatlandırılarak sunulmaktadır.
Bizler dağcılık eğitimini bir bütün olarak görüyoruz. Yani tek başına kaya tırmanışı veya tek başına içi boşaltılmış kış kampçılığı eğitimi almanız hiçbir şey ifade etmiyor. Bir kaya tırmanışı eğitimi alıp diğer eğitimleri almamak sizin konuya hakim olmadığınız anlamına gelecektir. Yani elinizde 1 nal var ve şimdi size, 3 nal, birde at lazım.
Kursumuzu hızlandırılmış kurs olarak düşünebilirsiniz. Kurs programı boyunca sizlere zaman doldurmak adına bilgi verilmeyecek, aksine zamanı en verimli şekilde kullanıp en doğru, en gerekli ve en hızlı eğitimi vermeyi planlıyoruz. Sizlerden kurs süresince bazı malzemelere sahip olmanız istenmeyecek. Eğitim için gerekli tüm araç ve gereçler tarafımızdan temin edilecektir. Pratik uygulama için arazide olduğumuz zaman çadır, uyku tulumu, mat ve hatta sırt çantası gibi eksikleriniz Bukla tarafından ücretsiz olarak temin edilecektir. Bu kursun diğer bir avantajı ise fiyatı. Piyasada parçalara ayrılmış bir dağcılık eğitimi fiyatlandırması toplam yaklaşık 1 milyara çıkmaktadır. Bu korkunç denecek kadar astronomik bir rakamdır.
Oysa biz sizlere bu kursu iki aşamada sunmak istiyoruz temel ve ileri kurs şeklinde. Yani toplamda bizim eğitim programımızı 400-450 MTL gibi bir fiyata alabileceksiniz. Ve bu iki kurs birbirine bağlı olmayan ama birbirini tamamlayan bir kurs olacaktır. Yani sadece birini almanız sizin eksik eğitim aldığınız anlamına gelmeyecektir. İleri dağcılık programımızı ileriki aylarda açmayı planlıyoruz. Bu programda ileri dağcılık teknikleri yanında, kar buz eğitimleri, survival, yüksek irtifa fizyolojisi gibi başlıklar olacaktır. Eğitiminizi aldıktan sonra en doğru kararı kendiniz vereceksiniz. dolayısıyla başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Hangi ekipmanı alacağınıza eğitiminizin sonunda karar verin.
Kurslarımız haftada 2 gün ve günde 2 saat olmak üzere 6 haftalık periyotlar halinde yapılacaktır. Kurslarda eğitimlerimiz projeksiyon destekli olacaktır. Kurslar sonunda kuracağımız ekipte sürekli ve düzenli faaliyetler yapılacaktır. Çeşitli organizasyonlar, expedisyonlar, keşif gezileri, tırmanışlar, kamplar olacaktır. Eğitimden sonra yeterli katılıma ulaştığımızda bir dağcılık kulübünüz olacak. Kendinizi rahat hissedebileceğiniz, arkadaşlarınızın oluşturduğu bir kulüp. Bu kulüp sizlere sürekli bilgilerinizi taze tutmak ve geliştirmek adına aktiviteler düzenleyecektir. Kâr amacı gütmeden faaliyetler yapacak bir klüp. Sahipleneceğiniz ve size ait bir dağcılık klübü.
Dönemler:
1. Dönem: 3. ve 8. hafta:
2. Dönem: 9. ve 14. hafta:
3. Dönem: 15. ve 20. hafta:
4. Dönem: 21. ve 26. hafta:
Fiyata Dahil Olanlar: Kurs programı, Ballıkayalar uygulama gezisi , Ders Notları, Çadır, Uyku Tulumu, Mat, Sırt Çantası ve ana kamp ekipmanları Bukla tarafından ücretsiz temin edilmektedir. (Katılımcılar kamp masrafını bölüşür)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT