Dancentrum Atölye V - Hareket Atölyesi

Tarihler: 09 Mayıs 2007 Çarşamba ~ 11 Mayıs 2007 Cuma 9-11 Mayıs 2007

Yer: Shaman

Ücret: 160 ytl.

Nereden Alınır: www.dancentrum.com

Adres: shaman: Sıraselviler caddesi, Billurcu sokak, Mücadele çıkmazı no.7 -taksim Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2007 ~ May 11, 2007
Dancentrum Atölye V - Hareket Atölyesi
Dancentrum, 9-11 mayıs 2oo7 tarihlerinde İngiliz koreograf ve yönetmen Peter Gallanger eğitmenliğinde başlangıç seviyesindeki dansçılar ve oyuncular için hareket atölyesi düzenleyecek.
hareket atölyesi -başlangıç seviyesindeki dansçılar ve oyuncular için
tarih. 9-10-11 mayıs 2oo7
saat. 18.3o - 22.3o
katılım ücreti. 160 ytl. [toplam 12 saat]
başvuru. katılımcıların en geç 7 mayıs 2oo7 pazartesi akşamına kadar rezervasyon yaptırmaları gereklidir. Min. katılımcı sayısı 1o kişidir.
mekan.shaman kültür mekezi

Bir oyuncu danstan, bir dansçı dramadan ne kazanabilir?
Bu hareket bazlı atölye, oyuncu ve dansçılar için her iki disiplinin de doğasını keşfetmek üzere oluşturulmuştur. Atölye, özgürlükle gerçek duygularımızı doğru ifade edebilmek için bedeni ve zihni serbest bırakmak üzerine tasarlanmıştır. Alexander Tekniği ve modern dansın temel prensipleriyle, katılımcılar fiziksel performansı daha iyi anlayacak ve bu konudaki farkındalıklarını geliştirecekler.

Peter Gallagher, bu çalışmayı yaklaşık 20 yıldır uygulamaktadır ve İngiltere`de Actor Center, Met Theatre, Pathway Theatre Company, Infamous Actors Theatre Company, Rocian Theatre Ensemble, Türkiye`de Tiyatro Boyalı Kuş ve Amerika`da White Oak Center`da aynı çalışma yöntemiyle atölyeler düzenlemiştir.

Peter Gallagher
İngiliz topluluk The Rocian Ensemble and Production Company`nin kurucu olan Peter Gallagher, New York`ta bulunan Syracuse University Drama ve Dans Bölümü`nde eğitim aldı. İngiltere`de ve Amerika`da The Playhouse Theatre, Green Room, N/West Tour, The Met Theatre gibi önemli tiyatro topluluklarıyla çalışmış olan Gallagher, aralarında Romeo ve Juliet, Hırçın Kız, Petruşka gibi bir çok dans/hareket içeren prodüksiyonlarda rol aldı. Bolero for English Ballet`te English National Ballet için dans etti. Andrew Higgs`in yönettiği Macbeth, Andrew Riley`in yönettiği Mothers Day, Laurie Jeffrey`in yönettiği The Deal ve Peter Gallagher/Derek Hicks`in yönettiği The Last Meeting adlı filmlerde oynadı. 15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivalinde Tiyatro Boyalı Kuş için Bavullar`ı yönetti.
ayrıntılı bilgi/kayıt:
212. 249 1o o3-o4 -Dancentrum
532. 598 72 98 -Selen Özkan
dance@dancentrum.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT