Deniz Sizi Çağırıyor Back-Up Üyelerine Yelken Keyfi

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Yer: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Yaşamı kolaylaştıran çözümler bütünü Back-Up, üyelerinin hayatına keyif katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Arzu eden üyelerine uzman ekibi ile Yelkenle Tanışma Programı düzenleyen Back-Up, dileyenlere Temel Yelkencilik Eğitimi de veriyor.

Boyner Holding kuruluşu Back-Up, deniz tutkunlarına Back-Up Teknesi ile yelken zevkini yaşamaya davet ediyor. Yelkenle tanışmak veya eğitim almak isteyen Back-Up üyeleri, uzman Back-Up eğitim ekibi ile yelken dünyasına adım atıyor.

Back-Up’ın Yelkenle Tanışma Programı, yelkenle ilgili ilk bilgileri edinmek için ideal bir fırsat sunuyor. Eğitimde yelkenin nasıl açıldığı, yelkenli teknenin nasıl yol aldığı, farklı şartlarda tekneyi kullanma yöntemleri, yelkenleri indirme tekniği gibi genel bilgileri içeriyor. Kalamış Marina’da cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılan eğitimler, 2’şer saat sürüyor.

Temel Yelkencilik Eğitimi ise yelkenciliği öğrenmek ve deniz ile rüzgarı buluşturan heyecanlı spora merhaba demek isteyenleri bekliyor. Eğitimde katılımcılar, yelkenli teknenin temel kullanımını, istenilen rotaya doğru yelkenli tekneyi kullanmayı, manevraları gerçekleştirmeyi ve basit denizcilik terimlerini öğreniyor. Temel Yelkencilik Eğitimi, 12 saat pratik, 2 saat ise teorik olmak üzere toplam 14 saat sürüyor.

Back-Up, ayrıca Babalar Günü gibi özel günlerde de üyelerine Back-Up Teknesi ile özel organizasyonlar düzenliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT