Davet menülerinin vazgeçilmezleri arasında olan deniz ürünleri mahsullerini en lezzetli biçimde sunmak için Le Cordon Blue'da gerçekleşecek workshop etkinliğinde yerinizi alın.
"Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Eric Germanangues, Şef Arnaud Declercq ,Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.
Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun."
Bu demo dersinin sonunda edindiğiniz teknik bilgilerle yapımını öğrendiğiniz istiridye ve ıstakoz, son derece şık sunumuyla seçkin davetlerinize ihtişam katacak. Kolaylıkla yapacağınız şarap soslu midye ise dost sofralarınızın aranan yeni lezzeti olacak.
12:00 – 15:00
- Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır. Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.